Önceden 2 Saat Oynanmış Oyun 4 Saatte Iade Edilebilir Mi?

Yasineren42

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Merhaba tam 2 yıl önce, 7 Temmuz'da, OMSI 2 ve yanında da New man lion's City DLC'si ile birlikte 16,99 dolar'a satın almıştım. Satın aldığım sistem aşırı eskiydi (Intel i5 3470 işlemci ve ASUS HD 6570 2 GB ekran kartı vardı o sistmede) ve sürekli DLC ile çalıştırdığımda oyun haklı olarak çöküyordu o sisteme göre. Bende o zaman tam 119 dakika boyunca oyunu oynamaya çalıştım fakat sürekli atıyordu.

8 Temmuz 2024'te pes ettim ve sınırı geçmemesi için o gün saat 12:26 geçe oyunu iade ettim ve 9 Temmuz 2024'te iade onaylandı. Şimdi daha güncel daha performanslı sistemim var eski sisteme göre (AMD Ryzen 5 7600 işlemci ve ASUS RTX 5060 ekran kartım var yeni sistemde) şimdi oyunu satın aldım aynı DLC ile birlikte ama, indirip çalıştırmaya korkuyorum. Ya aynı sorunları yaşarsam ya da oyunu oynayamazsam diye düşünüyor insan. Şimdi ben eski sistemde 119 dakika boyunca oynamış gözüküyorum ya, yeni sistemle tekrar bir 120 dakika daha tanımlanıyor mu? (yani şu an 2 saat gözüküyor ya toplam 4 saat olduğunda iade edebilme şansım oluyor mu?) şimdiden teşekkür ederim...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri