- Tepki
- 0
Hayırlı forumlar "ATK blazing sky F1 Wireless Mouse" bunun gibi fareler arıyorum bu bütçe içerisinde. Eğer önceliğimdeki bütçede öneri çıkmıyorsa bir yerden destek alıp 3200TL'ye kadar zorlayabilirim kendimi.
elin bu mouse için küçükmüdür?Hayırlı forumlar "ATK blazing sky F1 Wireless Mouse" bunun gibi fareler arıyorum bu bütçe içerisinde. Eğer önceliğimdeki bütçede öneri çıkmıyorsa bir yerden destek alıp 3200TL'ye kadar zorlayabilirim kendimi.
hocam elim g300s için süper boyutta desem sen anlar mısınelin bu mouse için küçükmüdür?
![]()
Pulsar X2V2 Mini 4K Wireless Mouse
Kutu içeriğinde Dongle ürünü bulunmamaktadır. Ürünün 4000hz performans verebilmesi için Dongle ürününün ayrıca satın alınması gerekmektedir. Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha...wraithesports.com
https://gank.com.tr/machenike-l8-max-tri-mode-1k-siyah-gaming-mouse-sarj-standi-ile-85Hayırlı forumlar "ATK blazing sky F1 Wireless Mouse" bunun gibi fareler arıyorum bu bütçe içerisinde. Eğer önceliğimdeki bütçede öneri çıkmıyorsa bir yerden destek alıp 3200TL'ye kadar zorlayabilirim kendimi.