Yardım Onedrive Kapattım Masa Üstüm Silindi..!!! (Aci̇l Yardim Edi̇n Kalp Kri̇zi̇ Geçi̇recem)

necip5270392

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
30
Merhabalar -/- Selamlar Hocam..

Daha Bir Kaç Saniye Önce Bilgisayarımda OneDrive'dan Gelen Yeni Bİr Depolama Alanınız Dolu Bildirimi Aldım Ve Bu Bİldirimlerden Bıktığımdan Dolayı Masa Üstüne Sağ Tıklayıp OneDrive Senkronizasyonunu Yönet Dedim Ve Orada Açık Olan Hepsini Kapattım..
İlk Olarak Belgeleri Kapattım Sonra Resimleri En Son Masa Üstünü Kapattım Ve Ekranıma Bir Bildirim Geldi Ve Bıkmışlığın Ve Uykusuzluğun Getirmiş Olduğu Sinirle "Hee.. Hee.. Aga Aynen.." Diyerek Onu Da Seçtik (Sağ Yada Sol Dikkat Etmeden) Ve Tüm Masa Üstüm Gitti Şuan Nasıl Geri Getirebilirim Bir Bilginiz Var Mı?! Dosya Gezgininden Baktığımda OneDrive - Personal De Görünüyor Ama Tamamı Mı Bİlmiyorum Kalp Krizi Geçirmek Üzereyim Bir Yandan Çünkü Çok Önemli Bİlgiler Vardı Gitmesini Gram İstemeyeceğim.. (Neler Olduğunu Bİlseniz Sizde O Bilgilerin Gitmesini İstemezdiniz Eminim Çünkü Ciddi Para Eden Bilgiler Vardı) Lütfen Yardım Edin.. Teşekkürler.

Şuan Gördüğüm Kadarıyla Erişimi Yönet Diyerek Yapmışım Ve Dosyalarım Disk C İçerisinde Users İçindeki PC İçindeki OneDrive İçindeki Masaüstünde Duruyor Ama Nasıl Eski Haline Getirebilirim Hocam..
Valla Söz Sadece Bİldirimleri Kapatacam Erişim Merişim Kalsın Şikayetçi Değilim Valla Bak Söz Yaa..
😭😭😭😭

Son düzenleme:
KS

necip5270392

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
30
Hocam Bİ Bakabilecek Var Mı Gözünü Seveyim Cidden Önemli Bee..

Celil

Forum Geliştiricisi
Forum Geliştiricisi
Tepki
55
OneDrive tekrar aktif ettikten sonra onedrive ayarlarında eşitle kısmından eşitlemeyi aktif edip dosyalarınızı geri yükleyin.

KS

necip5270392

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
30
OneDrive tekrar aktif ettikten sonra onedrive ayarlarında eşitle kısmından eşitlemeyi aktif edip dosyalarınızı geri yükleyin.
Hocam Birincisi Eşitlemeyi Tekrardan Açamıyorum İkincisi De Malesefkine 5Gb'lık Alanı Çok Fazlasıyla Aşan Bir Dosya Güruhu Vardı.

@Celil Hocam Dosyalar "C:/Users/WIN10PC-2/OneDrive/MasaÜstü" İçerisinde Görünüyor Lakin Neden Gittiğini Ve Orada Bulunan Dosyaların Eksik Olabileceğini Düşündüğümden Araştırıyorum Geri Masa Üstüne Taşıdım Hatta Dosyaları Oradan Lakin Biraz Eksik Gibi Geliyorlar Halen Daha Normalde Daha Fazla Dosya Olduğunu Hatırlıyorum Ama Bilemiyorum Bİr Yandan Eksik Bİşey Yok Gibi De Ama Eksik Bişey Olduğuna Eminim Sadece Bulamıyorum Dİyebilirim.
Şuan Durum Bu Yani Ondan Dolayı Soruyorum Bu Neden Olmuş Olabilir Nasıl Geri Getirilir Bir Zararı Varmıdır Gibi Gibi..

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri