Öneri / hazır sistemmi ? elimdeki ile devam mı

noodie

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhaba mevcut sistemim görsellerdeki gibidir + 240 GB SSD + 165 Hz monitör mevcut.
Sistemimi iyileştirmek istiyorum çünkü geçen sene RX580 nakit ihtiyacından satmıştım. O zamandan beri bu sistemle idare ediyorum ama yok. Anakart, işlemci, PSU, Zalman Z11 kasa aynı dönemde alınıp toplandı.
Sıfırdan hazır sisteme mi yönelsem yoksa bu sistem üzerinde değişikliklere gidip özelleştirsemmi kararsızım.
CS:GO dışında çok da bir oyun oynadığım söylenemez. Amaç CS:GO'da yüksek FPS ile daha akıcı bir oyun oynayarak zevkini yaşamak.
Bütçe 10-12K civarındadır. Yüksek FPS istediğimden sıfır kasalara yöneliyorum fakat malum dolar endeksinden ötürü hayal ettiğim sistem ortalama 20-22K :)
Tavsiyelerinizi bekliyorum teşekkürler.

Ekli dosyalar

• Ekran Alıntısı.JPG
    Ekran Alıntısı.JPG
    56.9 KB · Görüntüleme: 9
  • Ekran Alıntısı1.JPG
    Ekran Alıntısı1.JPG
    47.9 KB · Görüntüleme: 10
  • Ekran Alıntısı2.JPG
    Ekran Alıntısı2.JPG
    47.8 KB · Görüntüleme: 8
  • Ekran Alıntısı3.JPG
    Ekran Alıntısı3.JPG
    49.7 KB · Görüntüleme: 7
  • Ekran Alıntısı4.JPG
    Ekran Alıntısı4.JPG
    39.6 KB · Görüntüleme: 8
  • Ekran Alıntısı5.JPG
    Ekran Alıntısı5.JPG
    40.5 KB · Görüntüleme: 9

Ekinarda

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
şahsi fikrim eğer ekran kartın iyi olsaydı değiştirmemen yönünde olurdu ancak ekran kartın artık çok eskide kalmış büyük ihtimal artık yetmiyordur bu yüzden sistem kovalayıp yeni sistem almanı tavsiye ederim

not: bende fx-9590 kullanıyorum 1050ti ile hayatta kaldım ısınma dışında bir sorun görmedim

KS

noodie

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
şahsi fikrim eğer ekran kartın iyi olsaydı değiştirmemen yönünde olurdu ancak ekran kartın artık çok eskide kalmış büyük ihtimal artık yetmiyordur bu yüzden sistem kovalayıp yeni sistem almanı tavsiye ederim

not: bende fx-9590 kullanıyorum 1050ti ile hayatta kaldım ısınma dışında bir sorun görmedim
zaten neredeyse 7 8 yıllık bir sistem işlemci kasa ve psu daha önce ekran kartım arızalandığından rx580 almıştım oda bu sistem + 75 hz monitör ile çokta öne çıkmıyordu kasma donma dışında bir artısı yok idi.fakat artık sistem eskidiğinden ve csgoda zevk vermediğinden değişime gitmek istiyorum.bu sistem adam olur mu olmazmı ona emin olamadım.mevcut monitörüm 165hz

BilgisayarcıGenç

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,269
Ekran kartı eklemesi ile sistem belirli bir performans verir. Ancak şahsi önerim satıp 0 15 16 k bütçeyle rtx 3060 veya rx6700 sisteme geçmenizden yana olur.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri