- İşlemci
- Ryzen 5 7500f
- Ekran Kartı
- Rx 9070 xt
Sonunda aradığım kasayı buldum ama işlemciyi ve anakart degistirme kararındayım ondanda psuda degisir diye düsündüm sizin fikriniz nedir kasa bu:
Güç kaynağı nasılAnakartı Asus B850M-K yapın. Ramler CL38 olursa bir işe yaramaz, CL30 Ram önemli.
Çok iyi değil, ürünler geldiği zaman OCCT testi yaparsınız, sorun çıkartmaz.Güç kaynağı nasıl
TeşekkürlerÇok iyi değil, ürünler geldiği zaman OCCT testi yaparsınız, sorun çıkartmaz.
cl38 ile cl 30 arasında ne kadar fak olacakAnakartı Asus B850M-K yapın. Ramler CL38 olursa bir işe yaramaz, CL30 Ram önemli.
max bütçeniz neSonunda aradığım kasayı buldum ama işlemciyi ve anakart degistirme kararındayım ondanda psuda degisir diye düsündüm sizin fikriniz nedir kasa bu:
Çok fark eder ; birincisi CL 30 serisi ramler SK Hynix çip kullanır, ikincisi CL 36 ve 38 serisi ramler micron çip kullanır, hynix çipler oyun içi kullanılan motorlar ile daha uyumludur. Micron çiplerin uyumsuz olduğu bir çok msi anakart var, sadece çip farkının etkisini 3 sayfa anlatabilirim, cxmt gibi çipe denk gelirseniz zaten fiyasko olur. Aralarındaki timing değerleri farkı, sistemin training süresi , voltaj değerleri vs derken konu 10 sayfayı bulur. Sistemleri ucuz ucuz önerenler çok ama, detaya hakim değiller, arıza çıkınca zaten şunu bunu al, en ucuzunu al geç diyen tayfayı göremiyoruz konularda, yapay zeka ile sorun çözmeye kalkıyorlar.cl38 ile cl 30 arasında ne kadar fak olacak