Önerilerinizi Alabilir Miyim?

Fenrir

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
19
Moderatörün son düzenlenenleri:

Kararsız111000

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
7

arkadaşlar şu iki ürün için f/p olarak falan önerilerinizi alabilir miyim ?
Monitör'ün özellikleri güzel dikey pozisyona gelebiliyor , 240hz, arkasından RGB bir aydınlatma var (biraz gereksiz duruyor ama) ve kendi kulaklık tutma aparatı var ama bence 6k biraz pahalıya kaçıyor gibi bence biraz daha araştır

KS

Fenrir

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
19
6k banada biraz pahalı geldi hocam indirim falan beklicem artık

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Merhaba arkadaşlar,

Şu iki ürün için f/p olarak falan önerilerinizi alabilir miyim?

ViewSonic Elite serisi panel ve ürün olarak dolu bir cihazdır öneririm. 240Hz monitörler zaten ortalama 5000-7000 TL arasındalar piyasada. Alternatif olarak birde bulabilirseniz Alienware AW2720HFA ürünü öneririm size.

O macun yerine bence Arctic MX-4 alın. Tabi eğer almadıysanız.

KS

Fenrir

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
19
ViewSonic Elite serisi panel ve ürün olarak dolu bir cihazdır öneririm. 240Hz monitörler zaten ortalama 5000-7000 TL arasındalar piyasada. Alternatif olarak birde bulabilirseniz Alienware AW2720HFA ürünü öneririm size.

O macun yerine bence Arctic MX-4 alın. Tabi eğer almadıysanız.
yok daha ürünleri almadım önerdiğiniz monitör çok hoşuma gitti deneyimleme şansınız oldu mu ghosting durumu renk doğruluğu falan birde satış yapan biyer bulamadım nerden satın alabilirim monitörü

arctic mx-4 alıcam termal macun olarak da

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Denemedim ama çok önerdiğim ve iyi bildiğim ürünlerdendir. 2 üründe de Ghosting sorunu yok ve panelleri oldukça iyidir. Alienware serisi stoklarda çok kalmıyor çabuk tükeniyor. Vatan Bilgisayar ve İtopya üzerinden konuşabilirsiniz stok bilgisi için. Birde DELL firmasına yazarsanız yurtdışından size özel olarak getirebiliyor ücret karşılığı tabi. Bir kullanıcıya önermiştim ama stoklarda olmadığı halde kullanıcı marka ile görüştü ve ürünü temin etmişti.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri