Önerim Var ( PC Hocası )

S C O

Profesyonel Üye
Profesyonel Üye
Tepki
1,244
Herkese merhaba, arkadaşlar '' Önek Yok '' kısmın'da '' Yardım , Öneri , Spor '' V.B şeyler eklesek daha hoş ve daha düzenli olmaz mi? Acaba arkadaşlar tabi bu benim görüşüm ve önerim sizlere..

En azından Yardıma İhtiyacı olan arkadaşlar, Önek yok kısmından Yardım ikonunu seçip daha rahat ve daha düzenli olur forum için'de.

Öneriyi muhtemelen yanlış yere açmış olabilirim bu yüzden kusura bakmayın da lütfen.

@OceanLaB @Celil @İsmail

n7cati

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
225
+
Herkese merhaba, arkadaşlar '' Önek Yok '' kısmın'da '' Yardım , Öneri , Spor '' V.B şeyler eklesek daha hoş ve daha düzenli olmaz mi? Acaba arkadaşlar tabi bu benim görüşüm ve önerim sizlere..

En azından Yardıma İhtiyacı olan arkadaşlar, Önek yok kısmından Yardım ikonunu seçip daha rahat ve daha düzenli olur forum için'de.

@OceanLaB @Celil @İsmail
+1 katılıyorum

Juice

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
269
Bencede böyle birşey iyi olabilir hocam hem işe yarar hemde forumdaki çoğu kişinin işini kolaylaştırır fakat bu kadar seçenek olursa forumda karmaşa olabilir 2-3 tane eklenirse iyi olur örneğin: "rehber" gelebilir

lckyvg

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
1,305
Her alanda uzmanlar arkadaşların ve diğer forumdakilerle beraber güzel ve güncel rehberler olsa çok iyi olur. Benzer şeyler için arka arka konular açılıyor.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri