Arkadaşlar bilgisayarıma kasa alacağım ve max bütçem 920tl ekran kartımın uzunluğu 300mm alacağım kasanın mesh olmasını ve toplamda en az 3 fan olmasını istiyorum bu fiyata bu özellikte bi öneriniz var mı ?
Hocam ekran kartı desteği 305mm benim ekran kartım 300mm yani sığmaz gibime geliyor.bu kasayı tercih edebilirsiniz full mesh
GAMEFORCE GF-8010 COLD 4x120mm Rainbow Fanlı Oyuncu Kasası : Amazon.com.tr: Bilgisayar
GAMEFORCE GF-8010 COLD 4x120mm Rainbow Fanlı Oyuncu Kasası : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
o zaman bu her türlü işinizi görür 38.5cm kasa 31cm ekran kartı yorumlar da olumluHocam ekran kartı desteği 305mm benim ekran kartım 300mm yani sığmaz gibime geliyor.
Teşekkürler. Hocam dark raider diye bi kasa var o nasıldıro zaman bu her türlü işinizi görür 38.5cm kasa 31cm ekran kartı yorumlar da olumlu
![]()
Gametech Colder Rainbow 4x120 MM Fanlı Oyuncu Bilgisayar Kasası Fiyatları ve Özellikleri
Gametech Colder Rainbow 4x120 MM Fanlı Oyuncu Bilgisayar Kasası en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
Arkadaşlar bilgisayarıma kasa alacağım ve max bütçem 920tl ekran kartımın uzunluğu 300mm alacağım kasanın mesh olmasını ve toplamda en az 3 fan olmasını istiyorum bu fiyata bu özellikte bi öneriniz var mı ?
Hocam gameforce cold mu yoksa dark raider mı sizce öneriniz içinde teşekkürler.![]()
Gameforce Cold 4 Fanlı ATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Gameforce Cold 4 Fanlı ATX Oyuncu Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Gameforce Cold 4 Fanlı ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, 1.249,90 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Az daha çıkarsan.
![]()
Bilgisayar Kasası - Kasa Modelleri - n11
Bilgisayar Kasası ürünleri binlerce marka, modelleri ve modelleri ile n11'de Bilgisayar Kasası modelleri ve fiyatları için tıklayın. Uygun fiyatlıwww.n11.com
Gameforce hava akışı olarak daha iyiHocam gameforce cold mu yoksa dark raider mı sizce öneriniz içinde teşekkürler.
Tamam hocam teşekkürlerGameforce hava akışı olarak daha iyi
Rica ederim.Tamam hocam teşekkürler