Online Savaşta Uçak Kullanmak Için En Iyi Bf Oyunu

prokaan78

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
6
Bütçem BF1, 3, 4 ve belki zorlarsam 5'e yeter. GTA bile oynasam sürekli uçak sürerim hedef vurmaya çalışırım. Yani alacağım oyunda uçakla çok pasif kalmamamiz lazim gerek dogfight gerek cephe bombalama yapabilmem lazim. BF 3'te fazla oyuncu olduğunu sanmiyorum. BF1'de bir ara hile muhabbeti vardı şimdi nasildir bilmiyorum. 4 5 oyunda bir hile gelirse sıkıntı olmaz. Onerinizi bekliyorum.

XXL

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
357
BF 2042 oynuyorum yani hava araçlarını mekanikleri hoşuma gidiyor dene istersen :D

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
Bütçem BF1, 3, 4 ve belki zorlarsam 5'e yeter. GTA bile oynasam sürekli uçak sürerim hedef vurmaya çalışırım. Yani alacağım oyunda uçakla çok pasif kalmamamiz lazim gerek dogfight gerek cephe bombalama yapabilmem lazim. BF 3'te fazla oyuncu olduğunu sanmiyorum. BF1'de bir ara hile muhabbeti vardı şimdi nasildir bilmiyorum. 4 5 oyunda bir hile gelirse sıkıntı olmaz. Onerinizi bekliyorum.
Direk war thunder oyna veya dcs worldde uçak kullan

tükenişler

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
256
yok ya bf serisinden alacağım kesin olarak. War thunderı oynuyourm ztn
War Thunder uçak dışında fazla gereksiz bir oyun, tanklar özellikle rusya tarafında adeta en güçlü yapılmış. Öylesine muhabbet için girip takılıyorduk 4-5k saat oynamış dostlarım falan hep bıraktı, hileler zaten engellenmiyor tadı tuzu kaçtı baya.

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
War Thunder uçak dışında fazla gereksiz bir oyun, tanklar özellikle rusya tarafında adeta en güçlü yapılmış. Öylesine muhabbet için girip takılıyorduk 4-5k saat oynamış dostlarım falan hep bıraktı, hileler zaten engellenmiyor tadı tuzu kaçtı baya.
Ya zaten cidden böyle hard şekilde uçak sürecekse bunu oyundan öte görüyorsa dcs girer

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri