Opera arada bir donuyor yanıt vermiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

IQCAN

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Hatırlarsanız daha önce konu açmıştım yine bu konuyla ilgili. Uğur bey; ''Opera 'yı tamamen silip REG ve kalıntılarını temizle uğraşmak istemezsen iOBit Unnistaller ile kaldırabilrisin. Sonra %temp% ve C:\Windows\Prefetch ve C:\Windows\Temp bu 3 konuma girip her şeyi sil içerdeki silinmeyenleri geçebilriniz. Sonra PC yi yenden başlat ve tekrar kur operayı.'' bunları söylemişti ve bunları yaptığım halde hala hata alıyorum, başka öneriniz var mı acaba? 
Şimdiden cevap veren herkese teşekkürler.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Canderin01' Alıntı:
Hatırlarsanız daha önce konu açmıştım yine bu konuyla ilgili. Uğur bey; ''Opera 'yı tamamen silip REG ve kalıntılarını temizle uğraşmak istemezsen iOBit Unnistaller ile kaldırabilrisin. Sonra %temp% ve C:\Windows\Prefetch ve C:\Windows\Temp bu 3 konuma girip her şeyi sil içerdeki silinmeyenleri geçebilriniz. Sonra PC yi yenden başlat ve tekrar kur operayı.'' bunları söylemişti ve bunları yaptığım halde hala hata alıyorum, başka öneriniz var mı acaba? 
Şimdiden cevap veren herkese teşekkürler.

Bu şeyler Operaya reset atıypr ve başka sorun için çözüm bilmiyorum. Birde Opera ayarlarından Donanım Hızlandırma ayarını aktifse kapalı yap kapalı ise aktif yap. İşe yaramaz ise Operaya özel sisteminde büyük sıkıntı var ama ben biraz daha araştırayım sana bir sonuç bulursam yazarım.

KS

IQCAN

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Teşekkürler Uğur bey, deneyeceğim ve bekliyorum..

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
https://www.java.com/tr/download/manual.jsp bu bağlantıdan JAVA 'yı indirip kurun x86 ve x64 için sonra Opera 'yı açtığınız icon 'a sağ tıklayın özellikler deyin ve açılan pencerede Hedef kısmına gelin ve oradaki konum yazısının sonunda ki ( " ) bu işaretin sonuna bir boşluk bırak ve -private bu yazıyı yaz ve Uygula/Tamam de. Sonra Windows güncellemeleri ve Opera 'yı güncelleyin ve Opera 'nın kurulu olduğu yere gidin bunun için Opera 'yı açtığınız icon 'a sağ tıklayın özellikler deyin ve açılan pencerede Dosya konumunu aç deyin ve açılan pencerede eski sürümler varsa klasörler vardır numaralı şekilde eski numaralı olanları silin. Sonra sistemi yeniden başlatın ve tekrar deneyin bakalım çözülecek mi.

KS

IQCAN

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
1 saattir felan bir sıkıntı vermedi, sanırım çözüldü. Tekrar teşekkürler.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Canderin01' Alıntı:
1 saattir felan bir sıkıntı vermedi, sanırım çözüldü. Tekrar teşekkürler.

Önemli değil, umarım yine sorun çıkartmaz çünkü bunlar bulabildiğim son çözümlerdi. Başka çözüm önerim yok.

Başka sorularınız için foruma yine bekleriz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri