Opti̇k Klavye Ariyorum Bütçem 1.000Tl (Belki̇ Üç Aşaği Beş Yukari Çikarim)

bado

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
16
Optik klavye arıyorum, abim Logitech G413 CARBON kullanıyor ben beğeniyorum ama fiyat olarak 1500TL sularında. bende Optik olarak tepki süresi benzer 1.000TL bandında bir klavye arıyorum.
Kendi araştırmalarımda ''GamePower Calypso Rainbow Optik red '' Marka klavyeyi buldum ama hissiyat olarak her optik switchler bir birine benziyor mu bilmiyorum.
DESTEKLERİNİZİ BEKLİYORUM

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
Optik klavye arıyorum, abim Logitech G413 CARBON kullanıyor ben beğeniyorum ama fiyat olarak 1500TL sularında. bende Optik olarak tepki süresi benzer 1.000TL bandında bir klavye arıyorum.
Kendi araştırmalarımda ''GamePower Calypso Rainbow Optik red '' Marka klavyeyi buldum ama hissiyat olarak her optik switchler bir birine benziyor mu bilmiyorum.
Gamakay Mk61 yellow switch. 1120tlye geliyor gönderimle beraber. https://m.banggood.com/tr/GAMAKAY-M...53l0dTfrDLGP7_wFWQzGFE_x-k21WxV4aAq_vEALw_wcB

Gönderme seçeneğini türkiye direkt posta yapın yoksa vergiyle uğraşırsınız
39A7C9B6-CC9C-4063-A90F-388F1AE0EAEA.jpeg

Gamakay yurtdışında bilindik, gamepowerla kıyaslıyamıycağımız kadar iyi

Switchleri gateron en bilindiklerden
Hot Swap ile kolayca switch değişme
Optik Yellow Switch ile hızlı tepki

S C O

Profesyonel Üye
Profesyonel Üye
Ayın Üyesi
Tepki
1,258
Bloody B640 düşünür musun?

Klavye arkasında USB portu ve jack var

KS

bado

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
16

S C O

Profesyonel Üye
Profesyonel Üye
Ayın Üyesi
Tepki
1,258
Bu klavye nasıl? Youtube da pek bir incelemeye denk gelmedim, optik sanırım sizin bir deneyiminiz veya bilginiz var mı peki?
Yay sesi biraz fazla, Onun dışında fiyat/performans açısından iyi düşünce de güzel zaten.

Klavye arkasına USB portu koymaları avantaj

KS

bado

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
16
Yay sesi biraz fazla, Onun dışında fiyat/performans açısından iyi düşünce de güzel zaten.

Klavye arkasına USB portu koymaları avantaj
Benim aradığım F/P den önce Yumuşak bir optik swtich deneyimi, bende kırmızı swtich mekanik kalvye var o bile ağır geliyor. Ben valorant oynuyorum ve G413 kullanırken ki movemet hızlılığını asla yakalayamuyorum Kırmızı düz mekanik swicht ile. Yani amacımı ve G413'deki hangi hissiyatı sevdiğimi anlatabildiğimi düşünüyorum.

Kemo

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
127
Gamakay MK61 tam size göre

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986
Hocam gamakay üst seviye üreten bir marka gidip gamepower almayı düşünmezsiniz herhalde

Bloody ve gamepowerden kat kat iyi

Greewe_Greew

Ekipman Uzmanı
Ekipman Uzmanı
Tepki
2,986

Sizin için türkçe incelemelerden oluşan bir playlist.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri