Origin Oyunları Tekrar indiriyor

Demırcan Celık

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Ben birkaç hafta önce SSD aldım ve HDD'deki Windowsu silmeden SSD'ye Windows yükleyip kullanmaya başladım, Steamdeki oyunları falan hallettim onları HDD üzerinden oynayabiliyorum fakat Origini bir türlü yapamadım. BF4 Oynayabiliyorum bir tek diğer 2 çok oynadığım BF1 ve FIFA 18 her seferinde baştan indirmeye başlıyor, sürekli silip silip harici diskten oyunları geri atmam gerekiyor ve ona rağmen yeniden başlatıyor. Bu sorunu bir türlü çözemedim, yardımlarınızı bekliyorum.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Origin uygulamam yok şuan ama Steam gibi düşünürsek oyunun dosya doğrulaması yaptığı bir konum olmalı yani oyunun sürekli yeniden inmesinin sebebi Origin uygulamasının oyunu indirdiği konumda bulamamasıdır yani dosyayı doğrulayamıyor. Şöyle bir yol izleyebilirsin, önce oyunun dosyalarını Origin uygulamasının kurduğu konuma kopyala ve Origin üzerinden oyuna sağ tıklayıp dosyaları doğrula ve eğer bir sorun yoksa tekrar indirme yapmaması gerekir. Eğer işe yaramaz ise Oyunu Origin hesabından yeniden indirmeye bas oyunun indirme ayarlarında indirme konumunu zaten inmiş olan senin aldığın yedek klasörü olarak seç ve indirme işlemini bu şekilde başlat program indirilecek dosyaların zaten var olduğunu görünce indirme işlemini direkt bitirmesi gerek hepsi bu kadar. NOT: Yedeğinin yedeğini al bu işlem sırasında orjinal yedeği kullanma.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri