Soru Orijinal Ps4 Dualshock Nerden Alabilirim?

malikk

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
36
Orijinal ps4 dualshock nerden alabilirim? İnternette bir sürü sitede gördüm fakat orijinal olup olmadıgına dair şüphelerim var.

Fenomend

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
518
Orijinal ps4 dualshock nerden alabilirim? İnternette bir sürü sitede gördüm fakat orijinal olup olmadıgına dair şüphelerim var.
Merhaba bu linkler Sony Eurasia Garantili orjinal kollar
Sony Sony Playstatıon Dualshock 4 Black (Eurasia Garantili)
Sony PS4 Dualshock V2 Siyah Oyun Kolu (Sony Eurasia Garantili ) bu iki link in fiyatı 2.999 TL, 2899 TL satılan ithalat garantili olanlar.
Eurasia genelde sony arıza olursa yenisiyle değiştiriyor, ithalatta ise tamir edilir genelde, Eurasia da mavi bir zarf içinde kaşelenmiş sony garanti kağıdı ve kitapçıkları olur benim eski sony vaio pc m den yola çıktım oda öyleydi.

KS

malikk

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
36
Peki direkt dualshock almaya gerek var mı? Başka önerebileceğin kol var mı

Fenomend

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
518
Malesefki bu konuda pek diyebileceğim bir şey yok çünkü herhangi bir konsol sahibi değilim sadece istediğin konuda garantisinden dolayı alabileceğin ürünleri söylemek istedim. Eğer benim gibi Pc üstünden kullanacak biriyseniz, XboxGamePassPc üyeliğim var, geçen aylarda Amazonda indirimdeyken 1000 TL gibi Xbox 9.Nesil Oyun kolu almıştım Pembe olan, Xbox da Microsoftta aynı marka uyumluluk açısından sorun yaşamadan arada çıkarıp kullanıyorum, benim gibi kullanım senaryon varsa Xbox kolu almanı tavsiye ederim.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri