Orijinallik

BülBül

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
7
Screenshot_20230208-235133_Gardrops.jpg
Bu Ürünü 2. El bir siteden almak istiyorum fakak 15-20 tane hem turk hem yabancilardan izlediğim kutu açılımı videoları var kutu içinden çıkan kulaklık koruyucu plastik yer hepsinde şeffafken bunda beyaz bir şekilde duruyor. Satan arkadaş d&r den aldığını söylüyor ve yeni nesillerin değiştiğini söylüyor bu kulaklığı kullanan varsa yardımcı olabilir mi nasıl anlarım orijinal olup olmadığını????

Mkann

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
682
Ekli dosyayı görüntüle 15076Bu Ürünü 2. El bir siteden almak istiyorum fakak 15-20 tane hem turk hem yabancilardan izlediğim kutu açılımı videoları var kutu içinden çıkan kulaklık koruyucu plastik yer hepsinde şeffafken bunda beyaz bir şekilde duruyor. Satan arkadaş d&r den aldığını söylüyor ve yeni nesillerin değiştiğini söylüyor bu kulaklığı kullanan varsa yardımcı olabilir mi nasıl anlarım orijinal olup olmadığını????
d&r den aldığını söylüyor ise fatura vs göstersin hocam ben çok önceden 650 bt almış idim ama işte kutu içeriğini hiç hatırlamıyorum

KS

BülBül

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
7
d&r den aldığını söylüyor ise fatura vs göstersin hocam ben çok önceden 650 bt almış idim ama işte kutu içeriğini hiç hatırlamıyorum
2 yıl önceden almış hocam fatura vs yok diyor güvenmedim açıkçası. Biraz kaba olsada anker soundcore q10 almayı planliyorum

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri