- Tepki
- 9
Beyler ortalama 15-17k arası monitör klavye mouse dahil onerebilceginiz birşeyler varmı
Yani kanka oyun performansı yüksek olsun bide arada kod falan yazyorumAMD nvidia farkediyor mu ?
Kanka ne zaman çıkacağı belli mi peki bide bı önceki de sadece yeni acilan AVM ye özel yapmıştı yeni cikaracigina öyle yapar mı?Bence PC Hocasının çıkaracağı orta seviyeye yakın sistem beklenebilir RTX 2060 yada RX6600 gelirse fiyatı da uygun olur özelleştirme yaparsınız. Geriye kalan bütçeye rahat rahat ekipman toplanır.
Eyvallah kanka teşekkür ederim
Zaman belli değil ve AVM ye özel sistem kadar büyük bir indirim olmaz.Kanka ne zaman çıkacağı belli mi peki bide bı önceki de sadece yeni acilan AVM ye özel yapmıştı yeni cikaracigina öyle yapar mı?
Sistem avm ye özel çıkmayacak, onu sordu galiba.Zaman belli değil ve AVM ye özel sistem kadar büyük bir indirim olmaz.
Beyler ortalama 15-17k arası monitör klavye mouse dahil onerebilceginiz birşeyler varmı
Paylaşma şansın varmı
Ürünün linkini niyeyse atamıyorum ama direk videosunu atayım ben aldım kullanıyorum memnunum da eğer almayı düşünürsen oyunlardaki FPS değerlerini paylaşırım seninle fiyatı 14.900 du 400 TL zam gelmiş ama halen alınır fiyat anlamında araştırmanı yinede iyi yap
Paylaşma şansın varmı
Forza horizon 4 en yüksek ayarlarda 160-180 FPS GTA 5 en yüksek ayarlar 120 FPS heralde GTA da problem var bazen düşüş yaşıyor valorant bazı şeyler yüksek bazıları düşük 350 altı görmüyor kolay kolay pubg Steam 200-300 FPS aralarında ve ben windos u aktifleştirmedim onunde etkisi olabilir yarın oyunları açınca istersen sıcaklıkları ile birlikte atarım attığım videoda da oyun testleri var bayada sattı sistemPaylaşma şansın varmı
Tamamdır sağolasın kanka bu kasa mantıklı gibiForza horizon 4 en yüksek ayarlarda 160-180 FPS GTA 5 en yüksek ayarlar 120 FPS heralde GTA da problem var bazen düşüş yaşıyor valorant bazı şeyler yüksek bazıları düşük 350 altı görmüyor kolay kolay pubg Steam 200-300 FPS aralarında ve ben windos u aktifleştirmedim onunde etkisi olabilir yarın oyunları açınca istersen sıcaklıkları ile birlikte atarım attığım videoda da oyun testleri var bayada sattı sistem
Bence fiyat performans 6700 de güçlü gerçekten 3060lı sisteme karşı koy bana mısın demez alacak olursan öneririmTamamdır sağolasın kanka bu kasa mantıklı gibi
Ben driver sorunu yaşadım oda 20-30 FPS düşürdü oyunlar üst düzey çalıştığı için daha iyi bir driver yükleme gereği duymadım sorun yaşayanlar nasıl sorunlar yaşıyor merak ettimŞunu söyleyeyim; 6700 ile sorun yaşayan çok kullanıcı var.