Merhaba, bilgisayarımı gece kullandığımda ve kapatırken hiçbir problem yoktu ancak bu sabah açmak istediğim zaman, biosa girme kısmı geçtikten sonra otomatik onarıma hazırlanıyor yazısı çıkıyor ancak devamı gelmeden restart atıyor pc, bir kaç kez denedim sonuç aynı, hemen cmos jumperdan bios resetledim ve denedim ancak sonuç aynı. Orjinal windows 10 kurulum usb sini taktım ve biosdan usb den bootu ayarladım, komut ekranı gibi ekranda windows yükleme 64 ve 32 bit seçenekleri geldi, hangi seçersem seçeyim loading files yazdıktan sonra yine pc reset atıyor, format daha atılmıyor yani, iki ssd vardı yerlerini değiştirdim, elimde fazla ekran kartı ve işlemci vardı onlarla da denedim ama sonuç aynı, otomatik onarıma hazırlanıyor yazıp reset atıyor, windows usb sinden dahi hiçbir şekilde safe mode ya da command prompt ile başlatamadım , ne seçersem seçeyim pc reset atıyor, ramlerden diye düşündüm ama nafile, arkadaşımdan gidip ram aldım ve tüm slotlarda denedim sonuç aynı. Artık delirmek üzereyim bu bilgisayarın problemi ne? Sadece anakart arızası geliyor aklıma ama o zaman biosa bile girememem lazımdı. Lütfen birisi yardımcı olabilir mi.
5800x3d
7900 xtx red devil
Msi b550m pro vdh wifi
Trident z rotal gold 3600 cl14 16x2 ram
5800x3d
7900 xtx red devil
Msi b550m pro vdh wifi
Trident z rotal gold 3600 cl14 16x2 ram