- Tepki
- 1
Merhaba arkadaşlar ben yeni bir pc aldım ancak bağzı oyunları açarken hata veriyor açmıyor yardımcı olabilirmisiniz lütfen
Nereden indirdiğiniz oyunlarda hata veriyor?Merhaba arkadaşlar ben yeni bir pc aldım ancak bağzı oyunları açarken hata veriyor açmıyor yardımcı olabilirmisiniz lütfenEkli dosyayı görüntüle 26705
Nereden indirdiğiniz oyunlarda hata veriyor
Evet reis güncelDriver lar güncel mi
Onuda yaptım fayda etmiyorDosya doğrulaması yap istersen belki eksik vardır
Ekran kartın güncel değil sanırım verdi hatanın sonunda "graphics driver crashing" gpu desteklenmiyor bir yerde yanlış yükleme yapmışsın otomatik güncelleme programı varsa sil ve sıfır aldıysan PC ilk Windows güncellemesini yapıp daha sonra ekran kartını manuel bir güncelleMerhaba arkadaşlar ben yeni bir pc aldım ancak bağzı oyunları açarken hata veriyor açmıyor yardımcı olabilirmisiniz lütfenEkli dosyayı görüntüle 26705
R5 7600Sistem özellikleri nedir hocam
Manuel nasıl güncellenirEkran kartın güncel değil sanırım verdi hatanın sonunda "graphics driver crashing" gpu desteklenmiyor bir yerde yanlış yükleme yapmışsın otomatik güncelleme programı varsa sil ve sıfır aldıysan PC ilk Windows güncellemesini yapıp daha sonra ekran kartını manuel bir güncelle
Google üzerinden bir önceki driveri indirin istersenizR5 7600
Rx 6800
Psu 750w
Manuel nasıl güncellenir
Birde onu deneyimGoogle üzerinden bir önceki driveri indirin isterseniz
Çözüldü mü sorun?Birde onu deneyim
Çözülmüş bence yoksa haber ederdiÇözüldü mü sorun?