35.000-45.000 TL Oyun Bilgisayarı F/P (Ağırlıklı Olarak)

LovX

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
İşlemci
7500F
Ekran Kartı
4060Ti
Merhaba, ben bilgisayar almak istiyorum 35k bütçe ile f/p odaklı önerebileceğiniz bir sistem var mı itopya yada incehesap üzerinden gaming gen tr sitesinden almayı tercih etmiyorum

kullanım alanlarım genellikle oyun oynamak, yapabilirsem oynadığım oyunları canlı yayın yapmak şart olan bi kriter değil, 3D modelleme yapmak, yaptığım modelleri render almak

bu bütçeye bu kadar işi layıkıyla yapabilecek bir bilgisayar alamayacağımın bende farkındayım o yüzden parçaları yükseltilebilirlik açısından iyi seçmek istiyorum yani zamanla kasayı upgrade edebileceğim bir kasa olursa sevinirim

bütçem tam olarak 35k üzerine çıkamıyorum maalesef pek fazla ama 1k-2k oynatabilirim değecekse

Satriani

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
35
Upgrade edebilecek kasa istiyosan en mantıklısı aslında tek tek toplayıp ekran kartını ikinci el tarafından bakmak, çünkü bu bütçede çok fazla seçenek yok maalesef. Fakat yine de hazır sistem dersen farklı sitelerde farklı seçenekler mevcut.

Örn;
36.1K
1123.png

PXLISS

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
17
AMD ekran kartı olur diyorsan şu sistemi öneririm 2k full ayarlarda bile oyun oynarsın;
ben olsam ssd Kingston 1tb ile değiştirirdim.Aydırca hepsipay ile ödeme yaparsan 2500tl hepsipara alabilirsin.

eneszgul

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
35
KS

LovX

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Upgrade edebilecek kasa istiyosan en mantıklısı aslında tek tek toplayıp ekran kartını ikinci el tarafından bakmak, çünkü bu bütçede çok fazla seçenek yok maalesef. Fakat yine de hazır sistem dersen farklı sitelerde farklı seçenekler mevcut.

Örn;
36.1K
Ekli dosyayı görüntüle 40155
ekran kartına baktım şehrimdeki ikinci el olanlara neredeyse yok denecek kadar az ilan var tavsiye ettiğiniz sistemi inceledim güzel duruyor açıkcası teşekkür ederim

AMD ekran kartı olur diyorsan şu sistemi öneririm 2k full ayarlarda bile oyun oynarsın;
ben olsam ssd Kingston 1tb ile değiştirirdim.Aydırca hepsipay ile ödeme yaparsan 2500tl hepsipara alabilirsin.

Kasayı FSP işlemciyi r5 7600 Ram'i en uygun olarak kingston seçin.

bu fiyata bu sistem şuan ki piyasaya göre bana uygun geldi dilerseniz gaminggentr mağazasına gidip görüşerek alabilirsiniz.
bu sitelerden alışveriş yapmak istemiyorum pek güvenilir gelmiyor bana ama teşekkür ederim yine de

eneszgul

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
35
ekran kartına baktım şehrimdeki ikinci el olanlara neredeyse yok denecek kadar az ilan var tavsiye ettiğiniz sistemi inceledim güzel duruyor açıkcası teşekkür ederim

bu sitelerden alışveriş yapmak istemiyorum pek güvenilir gelmiyor bana ama teşekkür ederim yine de
siz de haklısınız fırsatçı çok ısrarcı olmamak kaydıyla yine de gidip görüşün derim ^^

PXLISS

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
17

Bunu da inceleyebilirsiniz;

Ekli dosyalar

• ram.PNG
    ram.PNG
    20.9 KB · Görüntüleme: 5
  • ssd.PNG
    ssd.PNG
    33.5 KB · Görüntüleme: 5

Satriani

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
35
Yukarıda site ve spesifik olarak ekran kartı belirttiğin için ilk aklıma gelen olarak onu attım, fakat daha spesifik beklenti varsa ona göre de bi' şeylere bakılabilir. Yoksa benzer fiyatlara AMD ekran kartı ya da farklı siteler zaten var.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri