Oyun Bilgisayarı İçin Sistem Nasıl?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
KS

Resolution

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Cm masterliquid 240 ta kötü yorumlarda var ses yapıyor falan gibisinden yorumlar yapılmış aranızda kullanan var mı ?

KS

Resolution

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Monitör önerebilir misiniz ? Fiyatı çok yüksek olmasın ama görüntü tepki süresi ve hz değeri iyi olsun

KS

Resolution

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Şimdi burası yeri mi bilmiyorum ama işletim sistemi ile ilgili soru soracağım. Bu kadar bilgisayarı topladık ettik işletim sistemi olarak neyi tavsiye edersiniz? benim Win 10 olması tercihimdir ama fiyatları malum biraz tuzlu korsanda kullanmak pek tercihim değil, sizce ne yapmak daha mantıklıdır ?

KS

Resolution

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Oem yazlımlar oem sahibi kadar kontrollüymüş yani bi kutulu sürüm gibi değilmiş, oem sahibi kimse elinden geçtiği gibi güncellemesi yayınlanıp veriliyormuş. Almışken kutulu almayı düşünüyorum.

KS

Resolution

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Neyse şimdilik sistemi toplayayım elime para gelirse Kutulu win10 alırım. Bir kaç ay idare ederim artık. Şuana kadar bilgisayarcıların attığı formatlar çok mu orijinal :D ama yaşatıyor :D

KS

Resolution

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
MSI' Alıntı:
lisans programları var orjinal gibi oluyor

Zaten 10 yıllık bilgisayar en fazla 3 yılını orijinal geçirmiştir o da geldiğinde Vista sürümü kuruluydu ::D win7 Ultimate var bende uzun zamandır kullanıyorum hiç sıkıntı çıkarmadı win 10 alana kadar idare eder heralde :D

KS

Resolution

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
MSI' Alıntı:
Büyük bir ihtimalle oem

Yok Oem istemiyorum tek anakartlık olmasın win 10'dan sonra başka çıkmaz heralde 10 üzerinden ilerlerler uzun vaadeli almış olmak iyi ama microsoft ne yapar eder yine bir yerden parayı çıkartır.

KS

Resolution

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
MSI' Alıntı:
Alabilirsin  sıkıntı çıkmaz

Arada 200 lira fark olması biraz düşündürüyor ama teknobiyotik gibi de bi firma gerçeği var arada kaldım.

Abi o kadar para vermek istemiyorum, internetten korsan indirip kurarım ne olacak şuana kadar orijinalle mi geldik ? :D

KS

Resolution

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
MSI' Alıntı:
ben crackçi adamlardanım

ama teknobiyotikten alırsan sıkıntı çıkmaz

Param olursa bende almak istiyorum orijinal ama şuan ram alacağım için elimde para olmayacak. Crack için İso görüntü dosyası düzgün olan bir site biliyor musun ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri