Oyun ekipman tavsiyesk

Cinar

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Arkadaşlar merhabalar. 
Fps oyunları için 300-500 tl bandında gaming kulaklık bakıyorum hem muzik kalitesi iyi hemde ses kasma kabiliyeti yuksek. Razer tournament edition itopyada 499 tl ve corsair hs 50 modelide fiyat olarak iyi görünüyor. İkisinden birini tavsiye eder misiniz yoksa alternatif daha iyi bir öneriniz olur mu. 

İkinci olarak steelseries rival 3 fare hoşuma gidiyor alınır mi?

Üçüncü olarak gamepad ne önerirsiniz .

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Razer Tournament Edition ürünü yerine Corsair HS50 Pro tercih edin çok daha iyi olur. Sanal 7.1 ürün almamış olursunuz ama ses konusunda çok çok iyi bir ürün almış olursunuz.

Bu ürünlere ek birde SS AC 3 2019 önerebilirim ama ben bu ürünü hiç sevmedim. Bir arkadaşımda 2-3 saat kadar kullandım pek iyi değil en azından bana göre değil. Ses fena değil ama ürün hiç rahat değil ve malzemesi hiç güven vermiyor. 

Mouse olarak Rival 3 ürünü çok hızlı ve gayet iyi bir üründür. 300 IPS tarama + 35G hızlanma + 8500 DPI + 60 milyon tuş ömrü olan bir mouse. Ama ben size aşağıdakini öneririm bütçeniz yetiyor mu bilemiyorum ama çok çok hızlı ve kaliteli iyi bir mouse ürünüdür.

Razer Basilisk V2 - 449.00 TL - 650 IPS tarama + 50G hızlanma + 20.000 DPI ve 70 milyon tuş ömrü. Bu mouse üzerine ürün tanımam kesinlikle tercihinizi bu üründen yana yapın. Bu hızlarda ve kalitede bir mouse bu fiyata yok.

Gamepad olarak MSI GG Force GC20 PC Android Uyumlu Gamepad - 245.21 TL bu ürünü alabilirsiniz çok iyi bir üründür.

KS

Cinar

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Teşekkür ederim Uğur hocam. Önerilerini dikkate alıp tercihte bulunacağım. Vakit ayırıp araştırma yaptığın için sağolasın.

Uğur hocam mause padi sormayi unuttum. SS qck düşünüyorum ama onerirmisiniz

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
SS serisinin Mousepad leri iyi ama aldığınız Mouse ile aynı marka bir ürün alırsanız Mouse yazılımlarında artık ayarları Mousepad modeline göre ayarlama seçenekleri var. Yani Razer mouse alırsanız mousepad seçiminide Razer aldığınız zaman yazılımdan Mousepad bu diyebiliyorsunuz buda firma Moausepad modelini ve mouse ürününü bildiği için en iyi deneyime göre opitimize edebiliyor. Bunlar ufak ayrıntılar yoksa dikkat etmesenizde olur.

KS

Cinar

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Aynen Uğur hocam öyleymiş bende bir araştırdım.
Tavsiyen üzerine;
Corsair hs50 pro headset,
Razer basilisk v2 mouse sipariş ettim.
Mouse pad olarakta Razer Goliathus Speed Cosmic Large Mouse Pad.

Geldiklerinde birbirine kalibre edeceğim :)

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri