Oyun Güncellerken Başa Dönme.

Canbulu2123

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
286
İyi günler arkadaşlar. Dün SQUADa 20GBlık bir güncelleme gelmiş. Ben de güncellemeye başlamıştım. Son 2GB kala oyuna girdim hafif ping yarattığı için durdurdum. Sonra unuttum gitti tamamlamadım. Şimdi tekrar başlatıyorum güncellemeyi bu sefer baştan başlıyor ama sorun şu ki sistemdeki yerim azaldı. İndirdiği dosyaları tekrar mı indiriyor orasını anlayamadım. Çözümü var mıdır bir danışmak istedim. Aynısı rocket league indirirken de olmuştu 15GB kala durdurdum ve yine unuttum. Tekrar baştan başladı ve 15GB sistemden boşa gitti.
2. sorumu da sormak istiyorum bunları nasıl temizlerim sistemde ciddi yer açılacağını düşünüyorum.

Çağdaş Işık

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
4,763
İyi günler arkadaşlar. Dün SQUADa 20GBlık bir güncelleme gelmiş. Ben de güncellemeye başlamıştım. Son 2GB kala oyuna girdim hafif ping yarattığı için durdurdum. Sonra unuttum gitti tamamlamadım. Şimdi tekrar başlatıyorum güncellemeyi bu sefer baştan başlıyor ama sorun şu ki sistemdeki yerim azaldı. İndirdiği dosyaları tekrar mı indiriyor orasını anlayamadım. Çözümü var mıdır bir danışmak istedim. Aynısı rocket league indirirken de olmuştu 15GB kala durdurdum ve yine unuttum. Tekrar baştan başladı ve 15GB sistemden boşa gitti.
2. sorumu da sormak istiyorum bunları nasıl temizlerim sistemde ciddi yer açılacağını düşünüyorum.
İndirilen yere gidip silebilirsiniz.
Steam mi ?
Epic Games mi ?

KS

Canbulu2123

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
286
İkisinde de oldu. Rocket epicte , squad steamde. Ben yine bu güncellemeyi beklemek zorunda mıyım yani?

Hüsom

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
761
origin felan dosyaları doğrulayıp üstüne yükleme yapıyor epicte öyle steam da başıma gelmedi böyle bir durum dosyaları silin önceki indirdiğiniz

KS

Canbulu2123

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
286
Şu an benim için önemli olan steam. Üstüne niye devam ettiremiyorum anlamadım ya.

Mkann

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
682
aynı şey benimde başıma geldi steamda gta indirirken %40lık bir geriye gitme yaşadım tekrardan indirmek zorunda kalmıştım en baştan ama dosyalara baktığımda herhangi bir 2 tane dosya görmemiştim

KS

Canbulu2123

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
286
aynı şey benimde başıma geldi steamda gta indirirken %40lık bir geriye gitme yaşadım tekrardan indirmek zorunda kalmıştım en baştan ama dosyalara baktığımda herhangi bir 2 tane dosya görmemiştim
Hocam yerimden gidiyor gitmese neyse de sistemde zaten 40GBlık yerim vardı şimdi 25 :D bir de bunu baştan kuruyor sistemde 1GB falan yer kalacak herhalde.

Mkann

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
682
Hocam yerimden gidiyor gitmese neyse de sistemde zaten 40GBlık yerim vardı şimdi 25 :D bir de bunu baştan kuruyor sistemde 1GB falan yer kalacak herhalde.
yanlış bilmiyorsam ilk kurarken direk o depolama alanını dolduruyor oraya kuruyor diye biliyorum yani siz baştan kurunca dediniz ya gene 25 gb kalıcak

KS

Canbulu2123

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
286
Anladım hocam ama yine sorun şu ki ayırdığı depolama alanının sadece 2GBlık kısmı boş kaldı. Şimdi baştan kuruyor

Mkann

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
682
Anladım hocam ama yine sorun şu ki ayırdığı depolama alanının sadece 2GBlık kısmı boş kaldı. Şimdi baştan kuruyor
steam bölümüne girip orada 2 tane dosya var mı diye bakın hocam olmadı daha en başındasınız indirmenin steamdan komple kaldırın sonra tekrardan bakın dosyalara

KS

Canbulu2123

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
286
Tek dosya gözüküyor o da 72 GB. Oyunu baştan silme işi çok uzun sürer ya.

KS

Canbulu2123

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
286
Detaylıca baktım dosyalara aynı olan herhangi bir dosya yok. Ben dün gece neyi indirdim ya :D

KS

Canbulu2123

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
286
Valla öyle oldu sistemde sanki deep freeze var

KS

Canbulu2123

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
286
origin felan dosyaları doğrulayıp üstüne yükleme yapıyor epicte öyle steam da başıma gelmedi böyle bir durum dosyaları silin önceki indirdiğiniz
Hocam bunu epicte nasıl yapacağım tarif edebilir misiniz ? Silmedim o günkü dosyaları duruyordur muhtemelen.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri