HDD yavaş kaldığından dolayı SSD mi alsam diye düşünüyorum aslında ama HDD mi alayım dersiniz yaniM2 ssd var zaten, windows bunda kurulu kalsın. 1tb HDD ye de oyunları kurarsınız. Çok daha mantıklı görünüyor böyle.
Oyunlarda bir performans düşüklüğü yaşamazsınız merak etmeyin. Oyunun açılış hızı düşer biraz, o da çok öneml değil. Birkaç saniye fazla beklemenin sonucunda 500gb yer kazanıyorsunuz.HDD yavaş kaldığından dolayı SSD mi alsam diye düşünüyorum aslında ama HDD mi alayım dersiniz yani
Link : 600 TL bütçeye SATA SSD tavsiyesi (19 Mayıs 2022)Arkadaşlar sistemimde M2 ssd var 500 gb artı olarak bir depolama daha alacağım hangisini almalıyım sizce
genelde online oyunlar oynayacağım için ssd daha mı iyi olur acabaŞöyle ki; hızlı oyunlarda örn. Forza Horizon 5, COD: Warzone oyunları SSD'ye kurmak şart gibi bir şey. Fps drop yaşatıyor. Bizzat yaşadım. Forza Horizon 5 oynuyordum ve fps değerlerim 90-100 arasında gidip gelmesine rağmen kaplamalarda geç yüklenme, drop tarzı sıkıntılar vardı.
Oyunu SSD'ye taşıdım ve fps değerlerim değişmedi. Fakat kaplamalar ve fps droplar kalmadı. Onun haricinde mesela RDR 2 oynayacaksanız HDD de kullanabilirsiniz. Çünkü hızlı bir oyun değil. Sizin seçiminize kalıyor kısacası.
birde bende genelde forza f1 fifa gibi oyunlar oynarımŞöyle ki; hızlı oyunlarda örn. Forza Horizon 5, COD: Warzone oyunları SSD'ye kurmak şart gibi bir şey. Fps drop yaşatıyor. Bizzat yaşadım. Forza Horizon 5 oynuyordum ve fps değerlerim 90-100 arasında gidip gelmesine rağmen kaplamalarda geç yüklenme, drop tarzı sıkıntılar vardı.
Oyunu SSD'ye taşıdım ve fps değerlerim değişmedi. Fakat kaplamalar ve fps droplar kalmadı. Onun haricinde mesela RDR 2 oynayacaksanız HDD de kullanabilirsiniz. Çünkü hızlı bir oyun değil. Sizin seçiminize kalıyor kısacası.