Fiyat/Performans Oyun İçin 30.000 TL Bütçeli Sistem Tavsiyesi

mami keskin

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
İşlemci
?
Ekran Kartı
?
Merhaba,

Oyun amaçlı bir masaüstü bilgisayar toplamak istiyorum. Bütçem maksimum 30.000 TL ve bu fiyata monitör dahil değil. Oynamayı planladığım oyunlar arasında Valorant, GTA V, RDR2 ve FIFA serisi gibi yapımlar yer alıyor.

Sizden ricam, bu bütçeye uygun olarak darboğaz yapmayacak, uyumlu ve fiyat/performans oranı yüksek bir sistem tavsiyesi sunmanız. Parçaların birbirleriyle tam uyumlu olması ve güncel oyunlarda yeterli performansı sunması önceliğim.

Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Teşekkürler, saygılarımla.

IV.PALADADDY

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
821
Merhaba,

Oyun amaçlı bir masaüstü bilgisayar toplamak istiyorum. Bütçem maksimum 30.000 TL ve bu fiyata monitör dahil değil. Oynamayı planladığım oyunlar arasında Valorant, GTA V, RDR2 ve FIFA serisi gibi yapımlar yer alıyor.

Sizden ricam, bu bütçeye uygun olarak darboğaz yapmayacak, uyumlu ve fiyat/performans oranı yüksek bir sistem tavsiyesi sunmanız. Parçaların birbirleriyle tam uyumlu olması ve güncel oyunlarda yeterli performansı sunması önceliğim.

1754549071722.png

bazen kampanyalar oluyor fakat su anlık bu urunun fıyatı dıger sıtelere nazaran fena degil. sisteme gorseldekı sogutma ve 1tblık ssd eklersen daha ıyı olur. sıstemın fps degerlerı

ek bılgı vereyım ddr5 7500f ıslemcılı bır pc alman daha ıyı ve gelecege donuk olur ama pek bulamadım senın butcende.

alırsanız sımdıden hayırlı olsun

KS

mami keskin

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Hocam 8gb VRAM düşük deilmi AMD nin bu fiyata ekran kartları varmış daha yüksek VRAM yine siz daha iyi bilirsiniz birde hocam kasanın PSU su yeterli mi acaba

IV.PALADADDY

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
821
Hocam 8gb VRAM düşük deilmi AMD nin bu fiyata ekran kartları varmış daha yüksek VRAM yine siz daha iyi bilirsiniz birde hocam kasanın PSU su yeterli mi acaba
alternatıf amd ekran kartı sıstem de bakarım birazdan. kasa psu yeterli daha once kullandım iyi ürünlerdir. tecrübe etmediğim veya aklımda soru işareti olan herhangi bir parça olursa sistemde paylaşmam ben direkt. bu arada forumda iletiişm kurarken cevaplaya tıklarsanız bana bildirim geliyor ama direkt yazarsanız bildirim gelmiyor aklınızda olsun bakalım biraz umarım buluruz amd tabanlı guzel bır sıstem.

IV.PALADADDY

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
821
Merhaba,

30bini çok gecmeden bunları buldum 16gb vram avantajı var. dezavantajlar yıne ddr4te kaldık, islemci sogutucusu eksik ve 500gb depolamada kaldik.

16gb vram gelecege donuk ama bence 1080p oyunculukta 5060li sistem size yeter. ham gucte bile hikayeli oyunlari 60 fps ustu oynayabiliyorsunuz. ve dlss te mevcut. yetmeyen yerlerde dlss fpsi baya yukeltiyor. hatta bulursak 5060ti 8gb daha guzel olur sahsi kanaatim bu yonde.
bu arada cuma aksamları saat 22.00'de ıncehesapta ındırımler oluyor bence bunlar abenzer bır sıstem 2-3 bın tl daha ucuza satılabılır ıstersenız bır bakın yarın aksam. guzel sistemler dusebilir. yarin unutmazsam aksam 10 da forumda bulusalim istisare ederiz tekrar

KS

mami keskin

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
30bini çok gecmeden bunları buldum 16gb vram avantajı var. dezavantajlar yıne ddr4te kaldık, islemci sogutucusu eksik ve 500gb depolamada kaldik.

16gb vram gelecege donuk ama bence 1080p oyunculukta 5060li sistem size yeter. ham gucte bile hikayeli oyunlari 60 fps ustu oynayabiliyorsunuz. ve dlss te mevcut. yetmeyen yerlerde dlss fpsi baya yukeltiyor. hatta bulursak 5060ti 8gb daha guzel olur sahsi kanaatim bu yonde.
bu arada cuma aksamları saat 22.00'de ıncehesapta ındırımler oluyor bence bunlar abenzer bır sıstem 2-3 bın tl daha ucuza satılabılır ıstersenız bır bakın yarın aksam. guzel sistemler dusebilir. yarin unutmazsam aksam 10 da forumda bulusalim istisare ederiz tekrar

Çok teşekkür ederim ederim attığınız sistemlerden birini kesin alicam herturlu fiyata uygun çok sağolun

Çok teşekkür ederim ederim hocam ama maalesef parayı hemen ayatliyamicam onun için ben şimdiden alicagim PC lere baktım parayı bir aya alicam onun için yinede sağolun 1 ay sonra aldigim sistemle gelicem bu forma

IV.PALADADDY

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
821

Çok teşekkür ederim ederim attığınız sistemlerden birini kesin alicam herturlu fiyata uygun çok sağolun

Çok teşekkür ederim ederim hocam ama maalesef parayı hemen ayatliyamicam onun için ben şimdiden alicagim PC lere baktım parayı bir aya alicam onun için yinede sağolun 1 ay sonra aldigim sistemle gelicem bu forma
rica ederim ne demek isterseniz paranız elinize geçince tekrar yazın tekrar bakalım beki o zaman benzer bir sistem cok daha uyguna denk gelir

KS

mami keskin

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
rica ederim ne demek isterseniz paranız elinize geçince tekrar yazın tekrar bakalım beki o zaman benzer bir sistem cok daha uyguna denk gelir
Hocam yine meşgul ettim de
28.999 TL

İşlemci

1 x AMD Ryzen 7 5700 3.7GHz (Max. 4.6GHz) 8 Çekirdek 16MB Önbellek Soket AM4 Tray İşlemci

Anakart

1 x MSI A520M-A PRO AMD A520 Soket AM4 DDR4 4600(OC)MHz mATX Gaming Anakart

Ekran Kartı

1 x MSI GeForce RTX 4060 VENTUS 2X BLACK 8G OC GDDR6 128Bit DX12 DLSS 3 Gaming (Oyuncu) Ekran Kartı

Bellek

1 x Lexar Thor 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz CL18 Gaming Ram (Bellek)

SSD

1 x XPG Gammix S70 Blade AGAMMIXS70B-1T-CS 1TB 7400/5500MB/s PCIe NVMe M.2 SSD Disk

Kasa

1 x James Donkey Helix H800 4xRainbow Fan Temperli Cam 550W 80+ Bronze ATX Siyah Gaming (Oyuncu) Kasa

İşlemci Soğutucu

1 x AMD Cooler SR1 AM4 CPU Soğutucu

Hocam 30k yi gecmicek şekilde derledim alınır mı ddr4 1tb SSD li

IV.PALADADDY

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
821
Hocam yine meşgul ettim de
28.999 TL

İşlemci

1 x AMD Ryzen 7 5700 3.7GHz (Max. 4.6GHz) 8 Çekirdek 16MB Önbellek Soket AM4 Tray İşlemci

Anakart

1 x MSI A520M-A PRO AMD A520 Soket AM4 DDR4 4600(OC)MHz mATX Gaming Anakart

Ekran Kartı

1 x MSI GeForce RTX 4060 VENTUS 2X BLACK 8G OC GDDR6 128Bit DX12 DLSS 3 Gaming (Oyuncu) Ekran Kartı

Bellek

1 x Lexar Thor 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz CL18 Gaming Ram (Bellek)

SSD

1 x XPG Gammix S70 Blade AGAMMIXS70B-1T-CS 1TB 7400/5500MB/s PCIe NVMe M.2 SSD Disk

Kasa

1 x James Donkey Helix H800 4xRainbow Fan Temperli Cam 550W 80+ Bronze ATX Siyah Gaming (Oyuncu) Kasa

İşlemci Soğutucu

1 x AMD Cooler SR1 AM4 CPU Soğutucu

Hocam 30k yi gecmicek şekilde derledim alınır mı ddr4 1tb SSD li
paylastigim hazir sistemlerde daha yuksek fps alirsiniz

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri