Oyun Için En Iyi PC Kayıt Uygulaması Nedir.

LoshiN

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Bugün amd software,xbox game bar ve obsden oyun kayıdı aldım hepsinde görüntü aşırı bozuktu önerebileceğiniz kayıt uygulaması nedir (hepsinin ayarları en yüksekte)

elymuinium

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
31
Ben oyun oynarken ekran kaydı için Streamlabs kullanıyorum fakat muhtemelen görüntünün bozuk olmasının sebebi ayarlarınızdan kaynaklanıyor olabilir

KS

LoshiN

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Ben oyun oynarken ekran kaydı için Streamlabs kullanıyorum fakat muhtemelen görüntünün bozuk olmasının sebebi ayarlarınızdan kaynaklanıyor olabilir
Ayarlarım en yüksek değerde bit değeri vs ona rağmen çok bozuk bir görüntü alıyorum birisi ekran kartım amd olduğundan dolayı söyledi ama mantıklı gelmedi

agathusia

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
224
Yine en iyisi ekran kartının kendi şeyi oluyor.

Sahuraka

Mrxsahuraka
Moderatör
Tepki
5,050
Ayarlarım en yüksek değerde bit değeri vs ona rağmen çok bozuk bir görüntü alıyorum birisi ekran kartım amd olduğundan dolayı söyledi ama mantıklı gelmedi
Amd çok iyi kayıt etme özelliğine sahip değil yinede ayarları kurcalayin

Buff Medic

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
190
Nvidia kart varsa shadowplay denesene

okankygsz

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
42
Benimde ekran kartım amd 6800
önceden amd programından kayıt alırdım.Gayet net ve güzel kayıt alıyordum ama sürüm güncellemesi geldi ve video da sesin sonradan gelme sorunu başladı.15 video filan sildim.Şuan ki sürümde sorun yok ama obs kullanıyorum.

elymuinium

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
31
Sistemimi imzamda görüyorsun, bir yayıncı değilim ve hatta çok ayarları kurcalamadım bile sadece öylesine klip vs. atıyorum. otomatik ayarlarda ama bir şekilde ekran kaydı alabiliyorum ( 2k çözünürlükte oynuyorum fakat 1920x1080 kayıt alıyorum, edit programından kaynaklanan şeyler vs gibi.) ayarları değiştirirsen daha kaliteli sonuç elde edebilirsin. hatta ayar önerisi olan arkadaşlar yazabilir

Biraz ayarlarla oynadıktan sonra fakat bu seferde ses kalitesini bozmuşum :)

Son düzenleme:

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri