Bayterek Klavye Delikanlısı Klavye Delikanlısı Katılım 15 Eki 2022 Mesajlar 1,853 Tepki 246 25 Mar 2023 #1 bütçe 3 4 arası hocam önceliğim oyunnlarda seslerş cok temiz güzel vermesini istiyorum mikrofonuda güzel olursa sevinrim
bütçe 3 4 arası hocam önceliğim oyunnlarda seslerş cok temiz güzel vermesini istiyorum mikrofonuda güzel olursa sevinrim
Hüsom Sözü Geçen Sözü Geçen Katılım 29 Eyl 2022 Mesajlar 1,845 Tepki 761 Konum Amasya 25 Mar 2023 #2 çoğu yayıncı apple kulaklığı kullanıyor kısa gelirse uzatma kablosu alırsın bende laptopta iken kullanıyordum
çoğu yayıncı apple kulaklığı kullanıyor kısa gelirse uzatma kablosu alırsın bende laptopta iken kullanıyordum
KS Bayterek Klavye Delikanlısı Klavye Delikanlısı Katılım 15 Eki 2022 Mesajlar 1,853 Tepki 246 25 Mar 2023 Konu Sahibi #3 Hüsom' Alıntı: çoğu yayıncı apple kulaklığı kullanıyor kısa gelirse uzatma kablosu alırsın bende laptopta iken kullanıyordum Genişletmek için tıkla ... profesyoneller kullanmıyor hocam cok karsız kaldım ben ya
Hüsom' Alıntı: çoğu yayıncı apple kulaklığı kullanıyor kısa gelirse uzatma kablosu alırsın bende laptopta iken kullanıyordum Genişletmek için tıkla ... profesyoneller kullanmıyor hocam cok karsız kaldım ben ya