Soru Oyun Için Nerden Arkadaş Bulabilirim

servet Ünal

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
117
arkadaşlar
the forest
dying light
ranch sim
raft
asetto
valo
falan oynuyorum beraber oynayacak arkadaşım yok arkadaşlarımın çoğu mobil oyuncu pc de bile pubg mobile oynuyorlar bana beraber oyun oynayacağım arkadaş bulabileceğim bir yer tavsiyeniz varmı site olur forum olur dc olur

KS

servet Ünal

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
117
ben sadece günde 2-3 saat girıom sıkıntı olmazsa gelebilirim ? benimde arkım yok

valo rank ne
valo rank yeni açıldı yeni başladım bende zaten sadece akşamları oynayabiliyorum genel olarak 10 dan sonra falan

ben sadece günde 2-3 saat girıom sıkıntı olmazsa gelebilirim ? benimde arkım yok

valo rank ne
benim için iyi olur dc ekleyim istersen isim at

valo rank ne

Zwaige

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
524
valo rank yeni açıldı yeni başladım bende zaten sadece akşamları oynayabiliyorum genel olarak 10 dan sonra falan

zwaige

SmileFate

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
839
arkadaşlar
the forest
dying light
ranch sim
raft
asetto
valo
falan oynuyorum beraber oynayacak arkadaşım yok arkadaşlarımın çoğu mobil oyuncu pc de bile pubg mobile oynuyorlar bana beraber oyun oynayacağım arkadaş bulabileceğim bir yer tavsiyeniz varmı site olur forum olur dc olur
Steam sürümlerine sahip olduğun oyunlar için, oyunların Topluluk Merkezi kısmından son paylaşılan ekran resimleri arasından oyunu halen oynayan oyuncuları bulup arkadaşlık isteği gönderebilir veya oyunun mağaza sayfasındaki incelemelerden, güncel Türkçe inceleme yapan kişiler arasından kişileri seçip arkadaşlık isteği gönderebilirsin.

Bunun dışında tek bir türde oyun oynamıyorsun anladığım kadarıyla, oyun kanallarının topluluklarına (discord vs.) katılmayı deneyebilir veya oyunların varsa kendi özel forum sayfalarını ya da Discord kanallarına katılmayı deneyebilirsin.

Tarf

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
Valorant için Fragsheet diye bir site duymuştum ama ne kadar güvenilir bilmiyorum.

IV.PALADADDY

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
821
arkadaşlar
the forest
dying light
ranch sim
raft
asetto
valo
bılındık twıtch yayıncılarının discordlarında bulabılırsın bence

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri