Oyun için sistemim nasıl ?

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145

Lonis

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Özellikleri gayet güzel,ama sadece 240 gb ssd ile geldiğini farketmen lazım, sadece windowsu kurduğunda 150 gb a yakın yer kalıcak zaten,çok fazla oyun yükleyemezsin,bir depolama takviyesi yapmak zorunda kalabilirsin,aklında bulunsun,onun da parasını kat hesaba.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Genel performans diskten daha önemlidir. Yani bütçeyi diskimi yoksa RAM 'imi artırmaktan yana kullanayım diye düşünmeye gerek yok bariz RAM daha önemli. 2 bellek doğrudan FPS artışı sağlar ve kapasitesi de genel anlık drop vs. durumları için yüksek olduğundan bu sorunlardan başta kurtulmuş olursunuz. Depolama için 240 GB SSD diskin Windows kurulumdan sonra sürücüler Dahil 200-220 GB kadar kullanıma kalır siz fazla abartmışsınız. Windows 10 64 bit 15 GB filan yer kaplıyor 5 GB kadarda tüm sürücüler tutsun ki bu kadar tutmazlar normalde en fazla 20-25 GB kadar bir yer. Gerisi 3-5 oyuna yeter. Zaten sonradan en kolay yükseltilen şey başta düşük bütçeli bir sistem için önemsiz bir bileşen.

KS

Mete37976

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Ayrı olarak hdd alırım problem değil fakat game garaj güvenilir mi ? Cevaplarınız ve önerileriniz için teşekkür ederim.

Lonis

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
O dediğin yeri hiçbilmiyorum,Ya şöyle : ben de kullandım 240 lık ssd, 240 yazdığına bakmayın 220 gb onlar. Windows ile birlikte 200 gb vs yeriniz kalır,günümüz oyunları da çok yer kaplıyor,benim laptopumda m2 128 gb ssd 1 tb hdd var, steamı mecbur hdd ye kurdum,sadece mb bannerlord 63 gb yer kaplıyor zaten :D

Alacağın kasanın yorumlarına bak,internette varsa incelemelerine vs bak.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Game Garaj türkiyenin en büyük PC bileşeni tedarikçilerinden biri olan Eksa bilgisayara ait bir marka yani güvenebilirsiniz.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri