Çözüldü Oyun indirimi ve aralarında seçim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

KOCAEFE

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
766
Aslında Elden Ring almayı istiyordum ama indirime girmediği sürece alasım yok. Beklemeyi yeğlerim. Zamlanırsa da "elveda güzel oyun" der camdan ekmek banarım artık.

Hepsi toplam 670 TL 20 kuruş. Resident evil paketini kesin alıyorum, çünkü bir daha bu fırsatı bulamayacağımı düşünüyorum. Lakin son zamanlarda gelen zamlar sonrası diğer iki oyunu da eklesem mi listeye emin olamadım. Sanki RDR2 ve DL2 ekleyince listeye fiyat bir anda uçtu gitti. Zam gelmeden al derseniz indirim de varken alayım mı diye fikirlerinizi almak istedim.

Ayrıca bilen varsa RDR 2 ultimate sürüm avantajlı mı, gerek var mı almaya bilgi verebilecek varsa sevinirim. 30 TL daha vermeye değer diyorsanız bu kadar ödedikten sonra o parayı da görmem herhalde.

Resident Evil (Halloween Pack) 346,20 TL
Dying Light 2 174,50 TL
RDR 2 149,50 TL

RE.jpg
DL2.jpg
RDR2.jpg

White Ravens

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
1,169
RDR 2'yi öneririm.
Çünkü diğerleri ile kıyaslayınca hem grafik, hem oynanış olarak açık ara önde.
Ultimate Edition'da Hikaye ve Online mod için bazı ekstra şeyler veriliyor. Almışken hepsini al gitsin.

Red Dead Redemption 2: Ultimate Edition,
Special Edition'daki tüm Öykü Modu içeriğinin yanı sıra Red Dead Online için ek bonuslar sunar.

Özel Öykü Modu içeriği şunları içerir:
• Banka Soygunu Görevi ve Çete Sığınağı
• Benekli Siyah Safkan
• Tılsım ve Madalyon Oynanış Bonusları
• Oynanış Takviyeleri, Nakit Bonuslar ve İndirimler
• Nuevo Paraiso Silahşör Kıyafeti

Red Dead Online içeriği şunları içerir:
• Bonus Kıyafetler
• Sıralama Bonusları
• Siyah Kestane Safkan
• Survivor Camp Temasına ücretsiz erişim

Ayrıca hem Öykü Modunda hem de Red Dead Online'da Ek Silahlara ücretsiz erişim elde edin.

1667140807159.png

Wrotch

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
608
Aslında Elden Ring almayı istiyordum ama indirime girmediği sürece alasım yok. Beklemeyi yeğlerim. Zamlanırsa da "elveda güzel oyun" der camdan ekmek banarım artık.

Hepsi toplam 670 TL 20 kuruş. Resident evil paketini kesin alıyorum, çünkü bir daha bu fırsatı bulamayacağımı düşünüyorum. Lakin son zamanlarda gelen zamlar sonrası diğer iki oyunu da eklesem mi listeye emin olamadım. Sanki RDR2 ve DL2 ekleyince listeye fiyat bir anda uçtu gitti. Zam gelmeden al derseniz indirim de varken alayım mı diye fikirlerinizi almak istedim.

Ayrıca bilen varsa RDR 2 ultimate sürüm avantajlı mı, gerek var mı almaya bilgi verebilecek varsa sevinirim. 30 TL daha vermeye değer diyorsanız bu kadar ödedikten sonra o parayı da görmem herhalde.

Resident Evil (Halloween Pack) 346,20 TL
Dying Light 2 174,50 TL
RDR 2 149,50 TL

Ekli dosyayı görüntüle 10451Ekli dosyayı görüntüle 10452Ekli dosyayı görüntüle 10453

Hepsini alın :D

KS

KOCAEFE

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
766
Bir an düşündüm de her an zamlanabilir bunlar ve hepsini aldım. Yeni oyunlara da 1000+ TL veremeyeceğime göre bu oyunlar bana epey süre yeter gibi.
RDR2'yi de ultimate sürüm aldım. Teşekkürler yorumlar için. Konu kilitlenebilir.

Elden Ring de başka zamana artık, umarım bir gün indirime girer (en büyük korkum fiyatı artmasın da).

White Ravens

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
1,169
Bir an düşündüm de her an zamlanabilir bunlar ve hepsini aldım. Yeni oyunlara da 1000+ TL veremeyeceğime göre bu oyunlar bana epey süre yeter gibi.
RDR2'yi de ultimate sürüm aldım. Teşekkürler yorumlar için. Konu kilitlenebilir.

Elden Ring de başka zamana artık, umarım bir gün indirime girer (en büyük korkum fiyatı artmasın da).

Hayırlı olsun.
RDR 2'yi oynarken sadece görevlerden görevlere koşma.
Hikayesi çok geniş, yan hikayeler ve görevler de önemli.
Yani oyunu yaşayarak oynarsan çok daha keyif alırsın.

mutlu

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
537
Konu çözüldüğü için, kilitlenmiştir.
Herkese iyi forumlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri