Oyun Laptop Önerisi

Mehmettap46

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhabalar,

16000 TL ye kadar oyun bilgisayarı önerisi Laptop

Moderatörün son düzenlenenleri:

Arthur Morgan

Co Admin
Co Admin
Tepki
2,117

ForzaX

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
107
Arkadaşın attığı iyidir. Aceleniz yoksa Lenovo İdeapad Gaming 3 RTX 3060 modeli 16k'ya düşüyor.

Punisher_34

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
7
Oyun için en güzeli bana göre masaüstü pc.
Masaüstü pc’nin kasası çok büyük en az 8 fan var, laptopta 2-3 fan daracık alanı soğutmaya çalışıyor.

Fiyat olarak belki masaüstü daha pahalıya geliyor ama kafan rahat, istediğin zaman parçaları değiştirebiliyorsun özellikle ekran kartını.

ForzaX

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
107
Linkini sana zahmet atarmısın

Genzo

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
287
Hocam nasıl diyim fiyatın o kadar 3050 ve 3060 arasında kalmış ki 3060 lı bir laptop bulsan bir yerden kusuru gözüne çarpacak 3050 bulsan bu fiyatada üstüne keşke biraz eklesem diyeceksin. Arkadaşlar umarım güzel bir tavsiyede bulunacaktır.

sercann0011

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
136
Hocam Tongfang ve Msi kasa olanlar iyi. Monster'ın en önemli avantajı servisi. Muazzam bir hizmet var bence.
muazzam hizmeti size her açtığınızda hal hatır sormak 3 5 güzel laf etmekse kral bilemem ama şu forumdan veya sokaktan herhangi birinin o servisten müşteri hizmetlerinden veya teknisyenlerden daha bilgili olduğuna eminim

sercann0011

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
136
muazzam hizmeti size her açtığınızda hal hatır sormak 3 5 güzel laf etmekse kral bilemem ama şu forumdan veya sokaktan herhangi birinin o servisten müşteri hizmetlerinden veya teknisyenlerden daha bilgili olduğuna eminim
sizin için monster kullandığım dönemdeki konuşmalarımı saydım tamı tamına 71 kere görüşmüşüz bunun 3 ü iade için geri kalan hepsi teknik sorunlar ve bana tek söylenilen format at düzelir format at düzelir kardeşim koca firma mısınız yoksa mahalle bilgisayarcısı mı bilgisayarıma 5 kere yeri gerldi kendim yeri geldi bilgisayarcıya formatlattım yok bu bilgisayarda bi bokluk var diyorum format atın diyorlar en son aradım ağır konuştum yollayın dediler 2 gün sonra iadesini aldılar çok kötü bir deneyimdi servis olarakta müşteri hizmetleri olarakta

ForzaX

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
107
sizin için monster kullandığım dönemdeki konuşmalarımı saydım tamı tamına 71 kere görüşmüşüz bunun 3 ü iade için geri kalan hepsi teknik sorunlar ve bana tek söylenilen format at düzelir format at düzelir kardeşim koca firma mısınız yoksa mahalle bilgisayarcısı mı bilgisayarıma 5 kere yeri gerldi kendim yeri geldi bilgisayarcıya formatlattım yok bu bilgisayarda bi bokluk var diyorum format atın diyorlar en son aradım ağır konuştum yollayın dediler 2 gün sonra iadesini aldılar çok kötü bir deneyimdi servis olarakta müşteri hizmetleri olarakta
Hangi model vardı hocam? Belki sizin model sıkıntılıdır. Aslında ben de Monster'ı pek sevmem. Ama teknik servisin sıkıntı çıkardığını daha görmedim. Çevremde kullananlar var almasının üzerinden 8-9 ay geçti servise yolladı adamlar değişim yaptı sıfır ürün yolladılar.

sercann0011

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
136
Hangi model vardı hocam? Belki sizin model sıkıntılıdır. Aslında ben de Monster'ı pek sevmem. Ama teknik servisin sıkıntı çıkardığını daha görmedim. Çevremde kullananlar var almasının üzerinden 8-9 ay geçti servise yolladı adamlar değişim yaptı sıfır ürün yolladılar.
abra a5 17.2

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri