- Tepki
- 0
Merhabalar,
16000 TL ye kadar oyun bilgisayarı önerisi Laptop
Moderatörün son düzenlenenleri:
monster abra serisi bence ideal16000 TL ye kadar oyun bilgisayarı önerisi Laptop
Çoğunun sorunu var Clevo kasa olan modeller alınmaz.monster abra serisi bence ideal
doğrudurÇoğunun sorunu var Clevo kasa olan modeller alınmaz.
Monster Abra serisinden çok şikayet var.monster abra serisi bence ideal
Arkadaşın attığı iyidir. Aceleniz yoksa Lenovo İdeapad Gaming 3 RTX 3060 modeli 16k'ya düşüyor.HP Pavilion 15-EC2030NT 4G8T6EA07 Ryzen 5 5600H 16 GB 1 TB SSD RTX3050TI 15.6" Full HD Notebook Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz HP Pavilion 15-EC2030NT 4G8T6EA07 Ryzen 5 5600H 16 GB 1 TB SSD RTX3050TI 15.6" Full HD Notebook fiyatlarını Akakçe ile takip et! HP Pavilion 15-EC2030NT 4G8T6EA07 Ryzen 5 5600H 16 GB 1 TB SSD RTX3050TI 15.6" Full HD Notebook özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
Linkini sana zahmet atarmısınArkadaşın attığı iyidir. Aceleniz yoksa Lenovo İdeapad Gaming 3 RTX 3060 modeli 16k'ya düşüyor.
Linkini sana zahmet atarmısın
Hocam Tongfang ve Msi kasa olanlar iyi. Monster'ın en önemli avantajı servisi. Muazzam bir hizmet var bence.monstera bulaşma yeter.
muazzam hizmeti size her açtığınızda hal hatır sormak 3 5 güzel laf etmekse kral bilemem ama şu forumdan veya sokaktan herhangi birinin o servisten müşteri hizmetlerinden veya teknisyenlerden daha bilgili olduğuna eminimHocam Tongfang ve Msi kasa olanlar iyi. Monster'ın en önemli avantajı servisi. Muazzam bir hizmet var bence.
sizin için monster kullandığım dönemdeki konuşmalarımı saydım tamı tamına 71 kere görüşmüşüz bunun 3 ü iade için geri kalan hepsi teknik sorunlar ve bana tek söylenilen format at düzelir format at düzelir kardeşim koca firma mısınız yoksa mahalle bilgisayarcısı mı bilgisayarıma 5 kere yeri gerldi kendim yeri geldi bilgisayarcıya formatlattım yok bu bilgisayarda bi bokluk var diyorum format atın diyorlar en son aradım ağır konuştum yollayın dediler 2 gün sonra iadesini aldılar çok kötü bir deneyimdi servis olarakta müşteri hizmetleri olaraktamuazzam hizmeti size her açtığınızda hal hatır sormak 3 5 güzel laf etmekse kral bilemem ama şu forumdan veya sokaktan herhangi birinin o servisten müşteri hizmetlerinden veya teknisyenlerden daha bilgili olduğuna eminim
Hangi model vardı hocam? Belki sizin model sıkıntılıdır. Aslında ben de Monster'ı pek sevmem. Ama teknik servisin sıkıntı çıkardığını daha görmedim. Çevremde kullananlar var almasının üzerinden 8-9 ay geçti servise yolladı adamlar değişim yaptı sıfır ürün yolladılar.sizin için monster kullandığım dönemdeki konuşmalarımı saydım tamı tamına 71 kere görüşmüşüz bunun 3 ü iade için geri kalan hepsi teknik sorunlar ve bana tek söylenilen format at düzelir format at düzelir kardeşim koca firma mısınız yoksa mahalle bilgisayarcısı mı bilgisayarıma 5 kere yeri gerldi kendim yeri geldi bilgisayarcıya formatlattım yok bu bilgisayarda bi bokluk var diyorum format atın diyorlar en son aradım ağır konuştum yollayın dediler 2 gün sonra iadesini aldılar çok kötü bir deneyimdi servis olarakta müşteri hizmetleri olarakta
abra a5 17.2Hangi model vardı hocam? Belki sizin model sıkıntılıdır. Aslında ben de Monster'ı pek sevmem. Ama teknik servisin sıkıntı çıkardığını daha görmedim. Çevremde kullananlar var almasının üzerinden 8-9 ay geçti servise yolladı adamlar değişim yaptı sıfır ürün yolladılar.
16.200 TL lik fiyatıyla bütçenize uyan HP Victus cihazlar mevcut https://www.hepsiburada.com/hp-vict...sinabilir-bilgisayar-68p32ea-p-HBCV00001X8QTT intel core i5-12500H performansıyla asla üzmeyecek bir fiyat performans mobil işlemcisiMerhabalar,