Oyun Önerebilir misiniz ?

mertaliozturk

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
323
Şu aralar sıkılıyorum, çoğunlukla simulasyon oyunlarına yöneldim fakat ya 2 ya da 3gün sürüyor bitirmesi. O yüzden sizden oyun önerisi istiyorum.
Oynayıp da beğendiğiniz oyunlar olsun. Fifa tarzı oyunları pek sevmem, futbolla aram yoktur. Bütçe ise sıkıntı değil, Allah’a şükür.
Europa universalis 4 bir ülke seçip osmanlı vs. Dünyayı fethetmeye çalıştığınız aoh2nin daha gelişmişi hoi4 ile benzer bir oyundur öneririm
Stardew valley arkadaşlarınızla yada tek başınıza çok güzel bir çiftlik kurma, hikayeli bir oyundur
Mb warband veya mb bannerlord atınızı alıp ordunuzu toplayıp oyun içinde birebir düşmanlarınızın kellesini uçurduğunuzu gördüğünüz bir oyundur

Juice

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
269
Rdr 2
Satisfactory
Bunların dışında İnteraktif oyunlarda deneyebilirsiniz hocam

KS

Krom

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
36
Sadece simulasyon kategorisine bakacağım, diğer türleri sevmiyorum anladım.

KS

Krom

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
36
up

KS

Krom

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
36
Daha önerisi olan varmı?

Juice

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
269
Simülasyon mu hocam o? Göremedim de simülasyon ibaresini.
Simülasyon değil hocam belki oynamak istersiniz diye öneri yaptım similasyon türüne girermi bilmiyorum ama Thief Simulatör veya Sneak thief adlı bir oyun vardı ona birde bu oyuna bakabilirsiniz;

KS

Krom

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
36
Simülasyon değil hocam belki oymak istersiniz diye öneri yaptım similasyona girermi hatırlamıyorum ama Thief Simulatör veya Sneak thief adlı bir oyun vardı ona birde bu oyuna bakabilirsiniz;
arkadaşlara söyledim isterlerse ranch sim i birlikte oynarız. O thief sim. oyununu da oynadım eğlencel.

Juice

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
269
oynayacağım en yakın zamanda. Listemde :)
Stray benzeri oyunları seviyorsanız bir alternatif olarak geçtiğimiz haftalarda epic games üzerinde ücretsiz olarak verilen bu oyuna bakabilirsiniz; (link Steam linki epic games üzerinden alamadıysanız)

KS

Krom

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
36
Stray benzeri oyunları seviyorsanız bir alternatif olarak geçtiğimiz haftalarda epic games üzerinde ücretsiz olan bu oyunu bakabilirsiniz; (link Steam linki epic games üzerinden alamadıysanız)
hala ücretsiz ise alayım.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri