Maalesef hocam süresi bitti Steam üzerinden almak isterseniz indirimde 10 TL civarı bir fiyata düşüyor birde almadan önce bence mutlaka kısa bir gameplay videosu izleyin belki hoşunuza gitmeyebilir ben izlemeden almıştım tilki havlıyordu hocamhala ücretsiz ise alayım.
simulasyon oyunu çeken kanalların her videosuna bakıyorum, pek alırmıyım bilmem ama. Strayin parasına değmeyeceğini söylemişti birkaç arkadaş. İndirimde bakarım.Maalesef hocam süresi bitti Steam üzerinden almak isterseniz indirimde 10 TL civarı bir giyata düşüyor birde almadan önce bence mutlaka kısa bir gameplay videosu izleyin belki hoşunuza gitmeyebilir ben izlemeden almıştım tilki havlıyordu hocamböyle bazı durumları umursamam diyorsanız güzel bir oyun aslında
Stray gerçekten güzel sevimli bir oyun ama dedikleri gibi bence fiyatına pek fazla değmez 160 TL ye 5 saat gibi bir süre oynuyorsunuz indirimde alınabilecek iyi bir oyun oynayış ve hikayesi güzele benziyordusimulasyon oyunu çeken kanalların her videosuna bakıyorum, pek alırmıyım bilmem ama. Strayin parasına değmeyeceğini söylemişti birkaç arkadaş. İndirimde bakarım.
indirimde bakacağım. Şuan genel odağım simulasyon oyunlarında.Şehir yapma simulasyonu galeri simulasyonu vs vs arıyorum genel olarak. Birşey yapma simulasyonu yani. Ya da dükkan açma vs o tarz şeyler.Stray gerçekten güzel sevimli bir oyun ama dedikleri gibi bence fiyatına pek fazla değmez 160 TL ye 5 saat gibi bir süre oynuyorsunuz indirimde alınabilecek iyi bir oyun
en sondakini aldım hocam 1 günde 20m para yaptım güncelleme gelirse sıfırdan başlayacağım.Sanırım büyük tarz simülasyon içerikli yapımları istemiyorsunuz. Bunlar uygun mudur? Uygunsa dahasını önerebilirim
Sevebileceğiniz oyunlar;indirimde bakacağım. Şuan genel odağım simulasyon oyunlarında.Şehir yapma simulasyonu galeri simulasyonu vs vs arıyorum genel olarak. Birşey yapma simulasyonu yani. Ya da dükkan açma vs o tarz şeyler.
ya bu cities skylines ne hocam oyunda geri alma diye birşey yok bir hata yapıyorum yeni oyun açıyorum öbürünü silip böyle saçma bir oyun olamaz ya.Sevebileceğiniz oyunlar;
Cities Skylines
SimCity
Farthest Frontier
The Guild 3
Bastide
Highrise City
WarTales
Timberborn
Frostpunk
Farm manager
End Zone-A world apart
The Sims 4
Hocam normalde 2 tane çok güzel şehir kurma oyunları vardı istek listemden silmişim onları yazamadım genellikle şehir kurma ve Sims benzeri oyunları önerdim aralarından SimCity yi oynamanızı tavsiye ediyorum (mobildende oynayabilirsiniz) yazdığım oyunların bazılarını oynadım bazılarını izledim 2-3 tanesinde dergilerden buldum umarım istediğiniz bir oyun bulabilirsiniz
Yanlış hatırlamıyorsam timberborn baya sevilen ve iyi bir oyundu bence onada bir bakınya bu cities skylines ne hocam oyunda geri alma diye birşey yok bir hata yapıyorum yeni oyun açıyorum öbürünü silip böyle saçma bir oyun olamaz ya.
Farthest Frontier
The Guild 3
Bastide
Highrise City
WarTales
Timberborn bunlarıda hiç duymadım hocam. Diğer oyunlara bakacağım.
O listeden internet cafe ve police simülatörü de size uygundur o haldeen sondakini aldım hocam 1 günde 20m para yaptım güncelleme gelirse sıfırdan başlayacağım.
Şehir yapma simulasyonu galeri simulasyonu vs vs arıyorum genel olarak. Birşey yapma simulasyonu yani. Ya da dükkan açma vs o tarz şeyler önerirsen daha iyi olur![]()
Cities Skylines alternatifi olarak şunlara da bakabilirsiniz: Frostpunk, Tropico 6, Anno, Aven Colony, Surviving Marsya bu cities skylines ne hocam oyunda geri alma diye birşey yok bir hata yapıyorum yeni oyun açıyorum öbürünü silip böyle saçma bir oyun olamaz ya.
bakacağım hepsine. Car mechanic sim. 2018 var zaten bende epic bedavaya vermişti.O listeden internet cafe ve police simülatörü de size uygundur o halde
Yakın zamanda oynaması ücretsiz olacak yaşam simülasyonu
Cities skylines gibi **geri alamama saçmalığı** varsa bakmam bile. Açıkçası cities skylines gibi bir oyundan beklemezdim. Sanki gerçek hayat. Neden geri alamıyoruz ki. Önerilerin için teşekkürler.Cities Skylines alternatifi olarak şunlara da bakabilirsiniz: Frostpunk, Tropico 6, Anno, Aven Colony, Surviving Mars
bakacağımYanlış hatırlamıyorsam timberborn baya sevilen ve iyi bir oyundu bence onada bir bakın
Siz şehir yapma türünü başa yazdınız ve başka bi yorumda bu oyundan bahsettiğiniz için alternatiflerini yazmaya çalıştım. Bu özellik varmı oyunlarda bilmiyorum biraz bakmanız gerek ama yoksada mod kütüphanelerine bakabilirsiniz (örn. Nexus Mods, Moddb, Steam Atölye, Steam tartışmalar vs.). İhtiyaç olan bir özellik ise ve oyun modlama açıksa Modderlar bu özelliği oyuna kazandırmış olabilirler.Cities skylines gibi **geri alamama saçmalığı** varsa bakmam bile. Açıkçası cities skylines gibi bir oyundan beklemezdim. Sanki gerçek hayat. Neden geri alamıyoruz ki. Önerilerin için teşekkürler.
Oldu teşekkürlerSiz şehir yapma türünü başa yazdınız ve başka bi yorumda bu oyundan bahsettiğiniz için alternatiflerini yazmaya çalıştım. Bu özellik varmı oyunlarda bilmiyorum biraz bakmanız gerek ama yoksada mod kütüphanelerine bakabilirsiniz (örn. Nexus Mods, Moddb, Steam Atölye, Steam tartışmalar vs.). İhtiyaç olan bir özellik ise ve oyun modlama açıksa Modderlar bu özelliği oyuna kazandırmış olabilirler.
Umarım listedeki oyunlardan birden fazla denenk istediğiniz olmuştur![]()
bakarım pekiFrostpunk 2 çıkıyormuş hocam çıkınca onada bakabilirsiniz