Oyun Önerebilir misiniz ?

KS

Krom

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
36
bilen biri yardım edebilirmi

Fenomend

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
518
bilen biri yardım edebilirmi
Merhaba bazen seçilmemiş olabiliyor osd de göster diye gözden kaçabiliyor bir bakabilir misiniz?
Bir de dizüstümü kullanıyorsunuz yoksa ekran kartlı apu işlemcili masaüstümü ? 2 GPU 2 de GPU MEM gördüm

Ekli dosyalar

• osd.jpg
    osd.jpg
    97.3 KB · Görüntüleme: 6
KS

Krom

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
36
Merhaba bazen seçilmemiş olabiliyor osd de göster diye gözden kaçabiliyor bir bakabilir misiniz?
Bir de dizüstümü kullanıyorsunuz yoksa ekran kartlı apu işlemcili masaüstümü ? 2 GPU 2 de GPU MEM gördüm
hayır seçili ayrıca rx 6600m r7 5800h msi alpha 15 laptop

KS

Krom

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
36
hmm donanım üreticiniz ve yazılım üreticisi aynı msı ayaları doğru yaptıysanız yazılımın yeni bir sürümü var mı diye kontrol edin
sildim yenisini yükledim zatem en günceli

Fenomend

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
518
sildim yenisini yükledim zatem en günceli
O zaman sorun olmaması lazım ekran kartınızı sistem görmüyor desek görüyor yoksa o oyunu açamazdınız bile
Siz den msı afterburner dan mesela ikincil gpu ve mem kısmını kaldırıp tekrar sıcaklık seçili olup ayarları kaydedip oyuna girip kontrol etmeniz.

KS

Krom

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
36
O zaman sorun olmaması lazım ekran kartınızı sistem görmüyor desek görüyor yoksa o oyunu açamazdınız bile
Siz den msı afterburner dan mesela ikincil gpu ve mem kısmını kaldırıp tekrar sıcaklık seçili olup ayarları kaydedip oyuna girip kontrol etmeniz.
onu da biri söylemişti denemiştim, hatta büyün ayarları kaldırıpda denedim. İşe yaramadı.

Fenomend

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
518
onu da biri söylemişti denemiştim, hatta büyün ayarları kaldırıpda denedim. İşe yaramadı.
Başka oyunlarda denediniz mi eğer onlarda gpu sıcaklığı görünüyorsa oyuna özgü bir hatadan kaynaklı görünmüyor olabilir . Bir de GPU kullanımı menü de diye mi düşük yoksa genel anlamda oyunda mı düşük %13 kullanım bana az gibi geldi de.

KS

Krom

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
36
Başka oyunlarda denediniz mi eğer onlarda gpu sıcaklığı görünüyorsa oyuna özgü bir hatadan kaynaklı görünmüyor olabilir . Bir de GPU kullanımı menü de diye mi düşük yoksa genel anlamda oyunda mı düşük %13 kullanım bana az gibi geldi de.
valla bir arkadaşım oyun için normal olduğunu söyledi. Ayrıca diğer oyunlarda görünüyor sıcaklık değeri. Oyunda sıkıntı var o zaman.

Fenomend

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
518
valla bir arkadaşım oyun için normal olduğunu söyledi. Ayrıca diğer oyunlarda görünüyor sıcaklık değeri. Oyunda sıkıntı var o zaman.
Evet o zaman zorlamanın bir anlamı yok oyunda o değerleri göstermiyordur engel olabilir . başka oyunlarda afterburner hiç çalışmayabiliyor yanılmıyorsam cs:go da hiç bir şey göstermiyordu eskiden şimdi nasıl bilemem. Neyse şu an için yapılacak bir şey yok diyoruz sorun olarak.

KS

Krom

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
36
Evet o zaman zorlamanın bir anlamı yok oyunda o değerleri göstermiyordur engel olabilir . başka oyunlarda afterburner hiç çalışmayabiliyor yanılmıyorsam cs:go da hiç bir şey göstermiyordu eskiden şimdi nasıl bilemem. Neyse şu an için yapılacak bir şey yok diyoruz sorun olarak.
neyse, bu değeride görmeyelim artık. Yapacak birşey yok. Diğer alacağım oyunlara ( ne alacağıma karar verirsen) bakarım.

Fenomend

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
518
neyse, bu değeride görmeyelim artık. Yapacak birşey yok. Diğer alacağım oyunlara ( ne alacağıma karar verirsen) bakarım.
Şu an hala geliştirme aşamasında olan yani daha tam sürüm çıkmamış hala üstünde çalışılan bug ya da hatalar olabilecek güzel grafikleri olan orta çağ temalı simulasyon oyunu var önerilmediyse ona da bakın ;
Orjinal kendi sayfası Manor Lords
Steam Sayfası Manor Lords Demo sürümü steamde ücretsiz deneyebilirsiniz 10 ekime kadar sanırım
GOG Sayfası Manor Lords

KS

Krom

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
36

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri