belki cs 1.6Başka öneri var mı hocam mc ve lol oynamaktan bayilcam artık
Ekran kartım yok ama denerim hocamfishing planet öneririm hocam eğer balık tutmak hoşuna gidiyorsa kesin seveceğin bir oyun
yazıyı okumamışım hocam kusura bakma ama güzel bir oyuncur umarım kaldırır en düşük ayarlarda oynatır diye düşünüyorumEkran kartım yok ama denerim hocam
Denicem hocam balık isini falanda severimyazıyı okumamışım hocam kusura bakma ama güzel bir oyuncur umarım kaldırır en düşük ayarlarda oynatır diye düşünüyorum
Olur hocam hangi sunucu falan istersen instgram dan ulaş ahmet_zdmr9mc oynuyorsan birlikte oynayabiiliriz istersen
Gta san açmıyor mta alıcağını düşünmüyorum geforce now giremiyorum cunki oda ekran kartı istiyorGeforce now'dan csgo falan oynayabilirsiniz, +normal seçenek olarak mta san falan deneyebilirsiniz.
Anladım hocam seçenekleriniz baya azalıyor, aklıma gelenler cs 1.6 , ultima online falan. Veya web oyunları oynayın sanalika v.s gibi oyunlar var. En son seçenek olarak atari v.s oyunlarını indirip onları açan uygulama falan vardı lakin kaldırır mı ekran kartsız bilemiyorum mario v.b gibi.Gta san açmıyor mta alıcağını düşünmüyorum geforce now giremiyorum cunki oda ekran kartı istiyor
Genelde 1.8 oynuyorum. Ama istersen 1.16.5 e kadar çıkabilirim. (Pc max okadar kaldırıyorOlur hocam hangi sunucu falan istersen instgram dan ulaş ahmet_zdmr9
Benim pc de öyle hocam 1.8 veya 1.16.5 sunucu olarak mi oynuyorsunuz aterno muGenelde 1.8 oynuyorum. Ama istersen 1.16.5 e kadar çıkabilirim. (Pc max okadar kaldırıyor)
İstek attım
Yalnız takıldığım için mecbur sunucu ama sen gelirsen aternosta oynarız istersen hocam.Benim pc de öyle hocam 1.8 veya 1.16.5 sunucu olarak mi oynuyorsunuz aterno mu