Oyun öneri

Sahuraka

Moderatör
Moderatör
Tepki
4,956
Suanki laptopum cok kotu 4 gb ram ve intel r pentium işlemci var baya eski bilgisayar oynayabileceğim güzel oyun onerebilirmisiniz ( not lol de 30 fps)

KS

Sahuraka

Moderatör
Moderatör
Tepki
4,956
Başka öneri var mı hocam mc ve lol oynamaktan bayilcam artık

Talha Altin

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
fishing planet öneririm hocam eğer balık tutmak hoşuna gidiyorsa kesin seveceğin bir oyun

shwif

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
145
mc oynuyorsan birlikte oynayabiiliriz istersen

ismetuygarkoyak

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
Tomb raider 'ın eski oyunlarını oynayabilirsin. Steam de var. İlk tomb raider oyunu 1996'da çıkmıştı. Tomb Raider 1-2-3-4 oyunlarını oynayabilirsin. Güzel oyunlardır.

Arthemis.

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
153
Geforce now'dan csgo falan oynayabilirsiniz, +normal seçenek olarak mta san falan deneyebilirsiniz.

Arthemis.

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
153
Gta san açmıyor mta alıcağını düşünmüyorum geforce now giremiyorum cunki oda ekran kartı istiyor
Anladım hocam seçenekleriniz baya azalıyor, aklıma gelenler cs 1.6 , ultima online falan. Veya web oyunları oynayın sanalika v.s gibi oyunlar var. En son seçenek olarak atari v.s oyunlarını indirip onları açan uygulama falan vardı lakin kaldırır mı ekran kartsız bilemiyorum mario v.b gibi.

mheethown

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Empire earth 2 deneyebilirsin , age of'a benzer bir oyun çağ atlamak falan efsane keyifli

pcalacakadam

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
81
L4d oynayabilirsiniz muhtemelen benimde benzer özelliklerde laptopum vardı oynayabiliyordum.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri