Oyun Önerirmisiniz

Rebelle

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
50
Arkadaşlar pc yeni şuanlık oyunum yok oyun önerirmisiniz Apex Legends yüklemeyi düşünüyorum iyimi kötü diyen oluyor Birde shadow of the tomb raider definitive edition aldım bedavaya bunlar iyimi bana oyun önerirmisiniz çok kararsızım oyun yüklemek istiyorumda

Çağdaş Işık

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
4,763
Oyun öneri;
Apex Legends
Mafia 1 ve 2
R6
Batman Serisi
Tomb Raider Serisi
Dying Light Serisi
Half life Serisi
M&B Serisi
Witcher Serisi

+Apex öneririm battle royale oyunlarda bi Apex birde Warzone çok iyi diğerleri oynamaya değmez hemde Pubg ile Fortnite gereksiz oyunlar artık.

rkarayel

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
881
Tomb raider serisi iyidir, ücretli/ ücretsiz ya da kategori var mı benim oynadığım oyunlar ya genelde bedava topladıklarım ya da geneli ücretli

KS

Rebelle

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
50
Tomb raider serisi iyidir, ücretli/ ücretsiz ya da kategori var mı benim oynadığım oyunlar ya genelde bedava topladıklarım ya da geneli ücretli
Epic games de 8 eylüle kadar ücretsiz al derim steamda 165tl

KS

Rebelle

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
50
Oyun öneri;
Apex Legends
Mafia 1 ve 2
R6
Batman Serisi
Tomb Raider Serisi
Dying Light Serisi
Half life Serisi
M&B Serisi
Witcher Serisi

+Apex öneririm battle royale oyunlarda bi Apex birde Warzone çok iyi diğerleri oynamaya değmez hemde Pubg ile Fortnite gereksiz oyunlar artık.
Teşekkürler..

KS

Rebelle

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
50
Ücretsiz olaa iyi olur crack de yapabilirim ama önermiyorum crack

Lazier

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
30
Arkadaşlar pc yeni şuanlık oyunum yok oyun önerirmisiniz Apex Legends yüklemeyi düşünüyorum iyimi kötü diyen oluyor Birde shadow of the tomb raider definitive edition aldım bedavaya bunlar iyimi bana oyun önerirmisiniz çok kararsızım oyun yüklemek istiyorumda
Usta pc özelliklerini yazarsan ona göre önerelim. Kasan oyun falan olur keyfin kaçmasın. Onun dışında rdr2 almanı öneririm tam bir başyapıt... Ve steamda indirimde 150 tl şuan

KS

Rebelle

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
50
Usta pc özelliklerini yazarsan ona göre önerelim. Kasan oyun falan olur keyfin kaçmasın. Onun dışında rdr2 almanı öneririm tam bir başyapıt... Ve steamda indirimde 150 tl şuan
Param yok olduğunda zaten Gta ve RDR almayi düşünüyorum

rkarayel

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
881
Ücretsiz olaa iyi olur crack de yapabilirim ama önermiyorum crack
Geneli ya zamaninda ücretsiz aldığım ya da ücretli oynadığım oyunlar şuraya aklıma gelenleri yazayım indirimde ya da bedava denk gelirse alın.
Özellikle ekip ile:
Forest-ark-rust-subsistence-green hell
Borderlands (özellikle 2.oyunu)
Human fall flat
Tek oynamak isterseniz
Witcher
Rdr 2(var ama henüz oynamadım çok öven var yanılmıyorlardir diye düşünüyorum )
Mound and blade
God of War (bu da aynı şekilde beklemede başlayamadım vakit bulup)
Vampire the masquerade bloodhunt(acayip tatlı oyun deneyin)
Şimdilik bunlar geldi aklıma

IronMusk

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,874

BilgisayarcıGenç

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,269
Bütçe oluşturamazsan Xbox PC Game Pass alarak oldukça kaliteli oyunlara erişebilirsin. Şahsen beğendiğim ve önerdiğim oyunlar :
Forza Horizon 5 - Genelde kafa dağıtmaya giriyorum ancak yeni başladığında oldukça uzun süre geçirebiliyorsun.
Sea of Thieves - Arkadaş grubun varsa bana oldukça eğlenceli geliyor ve sarıyor.
Mortal Kombat 11
Death Stranding - Oldukça kaliteli bir yapım. Konusu, işleyişi ve grafik alanlarında çok beğeniyorum.
God of War - Açıklamaya gerek bile yok bence :)
Tomb Raider fazlaca önerilmiş zaten, kesinlikle bitirilmesi gereken bir seri.

KS

Rebelle

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
50
Bütçe oluşturamazsan Xbox PC Game Pass alarak oldukça kaliteli oyunlara erişebilirsin. Şahsen beğendiğim ve önerdiğim oyunlar :
Forza Horizon 5 - Genelde kafa dağıtmaya giriyorum ancak yeni başladığında oldukça uzun süre geçirebiliyorsun.
Sea of Thieves - Arkadaş grubun varsa bana oldukça eğlenceli geliyor ve sarıyor.
Mortal Kombat 11
Death Stranding - Oldukça kaliteli bir yapım. Konusu, işleyişi ve grafik alanlarında çok beğeniyorum.
God of War - Açıklamaya gerek bile yok bence :)
Tomb Raider fazlaca önerilmiş zaten, kesinlikle bitirilmesi gereken bir seri.
Teşekkürler

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri