Sarar oynayın şuan aynı oyun katagorisinde sadece Apex L. ve Warzone oynanır.cod warzone nasıl ??
Sarar oynayın şuan aynı oyun katagorisinde sadece Apex L. ve Warzone oynanır.cod warzone nasıl ??
warrzone da hikaye yok sadece battle royale tarzı modlar var pubg gibi düşün ama mükemmel bi oyun tavsiye ederim ilk başlarda biraz çıldırıyorsun ama sonradan sarıyor colda war death match gibi yani nasıl desem rainbow six siege tarzı black ops 3 oynamadım 2 de kaldım hikayeli oyun diye biliyorum multiplayer war mı tam bilmiyorum var herhaldeCall Of Duty Warzone-Cold War
Black ops 3 arasinda ki fark ne
Özelden atıyorum hocamWarzone nerden iniyor siteam de bulamadim
LoL,RDR 2,Warzone,Merhabalar,
İ5 11400f
3060 12gb
Sisteme gore oyun önerisi yapabilirmisiniz her türlü oyun olabilir teşekkürler
Hocam yapmayın lütfen lol = KanserLoL,RDR 2,Warzone,
Bugün 6 yıldır oynayan 449 lvl birini gördüm cnndbdndkcn(evet öyle)Hocam yapmayın lütfen lol = Kanser![]()
Yakında Spiderman geliyor epic gamesten alınıp oynanabilirGod of War da oynanabilir
Hocam yapmayın 2016 dan beri oynuyorumBugün 6 yıldır oynayan 449 lvl birini gördüm cnndbdndkcn(evet öyle)
Hocam yapmayın 2016 dan beri oynuyorum![]()
Hades de oynanabilir oda efsanedir.Sistemle alakasız olacak fakat 2 boyutlu zorlayıcı platform oyunlarını tavsiye ederim. Özellikle Dead Cells ve Hollow Knight gibi oyunlar başyapıt bence.
Aaa bende Dead Cells bağımlısıyım bir aralarHades de oynanabilir oda efsanedir.