james donkey hangi modeli mesela ve arkadaşın attığı havit gamenote H2230D den daha iyi bir kulaklık mı önericeğiniz james donkeyhocam benim bildiğim fp havit gamenote 2002p var
Bende yeni aldım ama fiyatı 970 Tl civarı rampage gibi markalardan iyi olsun diyorsaniz James Donkey markalı kulaklıklar daha iyi diye biliyorum.
teşekkür ederim aklımda bu daha iyi öneri gelmezse buna bir bakayımEğer fiyat performans bir şey istiyorsan ben bu kulaklığı 7 ay önce 500 TL ye almıştım şuan daha da ucuz öneririm ses kalitesi iyi. Mikrofonu kötü diyolardı hep, oyunlarda konuşmak için kullanıyorum sadece ve yeterli uzun süreli kullanımda kulağı biraz acıtıyor.
yok hocam bu havit modeli çok daha iyi 2002p kullanıyorum bende rampage gibi şeylerdense daha iyi diye önerdimjames donkey hangi modeli mesela ve arkadaşın attığı havit gamenote H2230D den daha iyi bir kulaklık mı önericeğiniz james donkey
teşekkür ederim aklımda bu daha iyi öneri gelmezse buna bir bakayım
teşekkür ederim havite ben bir bakıyım fiyatıda istediğim fiyatlarda zatenyok hocam bu havit modeli çok daha iyi 2002p kullanıyorum bende rampage gibi şeylerdense daha iyi diye önerdim
üzmez diye düşünüyorum hocamteşekkür ederim havite ben bir bakıyım fiyatıda istediğim fiyatlarda zaten