Oyun Oynamak İçin Evde Kullanmaya Kulaküstü Kulaklık Önerisi

UgurG

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
133
Bütçe 500-600 bu fiyatlara aşırı iyi bir şey beklemiyorum ama rampageden vs daha iyi önerebiliceğiniz varsa beklerim

Vendetta

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
hocam benim bildiğim fp havit gamenote 2002p var
Bende yeni aldım ama fiyatı 970 Tl civarı rampage gibi markalardan iyi olsun diyorsaniz James Donkey markalı kulaklıklar daha iyi diye biliyorum.

Worthless0

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
Eğer fiyat performans bir şey istiyorsan ben bu kulaklığı 7 ay önce 500 TL ye almıştım şuan daha da ucuz öneririm ses kalitesi iyi. Mikrofonu kötü diyolardı hep, oyunlarda konuşmak için kullanıyorum sadece ve yeterli uzun süreli kullanımda kulağı biraz acıtıyor.

KS

UgurG

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
133
hocam benim bildiğim fp havit gamenote 2002p var
Bende yeni aldım ama fiyatı 970 Tl civarı rampage gibi markalardan iyi olsun diyorsaniz James Donkey markalı kulaklıklar daha iyi diye biliyorum.
james donkey hangi modeli mesela ve arkadaşın attığı havit gamenote H2230D den daha iyi bir kulaklık mı önericeğiniz james donkey

Eğer fiyat performans bir şey istiyorsan ben bu kulaklığı 7 ay önce 500 TL ye almıştım şuan daha da ucuz öneririm ses kalitesi iyi. Mikrofonu kötü diyolardı hep, oyunlarda konuşmak için kullanıyorum sadece ve yeterli uzun süreli kullanımda kulağı biraz acıtıyor.
teşekkür ederim aklımda bu daha iyi öneri gelmezse buna bir bakayım

Vendetta

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
james donkey hangi modeli mesela ve arkadaşın attığı havit gamenote H2230D den daha iyi bir kulaklık mı önericeğiniz james donkey

teşekkür ederim aklımda bu daha iyi öneri gelmezse buna bir bakayım
yok hocam bu havit modeli çok daha iyi 2002p kullanıyorum bende rampage gibi şeylerdense daha iyi diye önerdim

KS

UgurG

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
133
yok hocam bu havit modeli çok daha iyi 2002p kullanıyorum bende rampage gibi şeylerdense daha iyi diye önerdim
teşekkür ederim havite ben bir bakıyım fiyatıda istediğim fiyatlarda zaten

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri