Oyun Oynarken Ekranın Sol Üstünde Mouse Imleci Gözüküyor.

babayagaa

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Genelde çok oyun oynayan birisiyim ve monster marka laptopum ile oyun oynarken sol üstte mouse imleci çıkıyor ve mouse anlık kullanılmıyor, bu masa üstünde mousu sola doğru götürdüğümde de yuvarlak mouse imleci gözüküyor dönüyor mavi şekilde sizce neden oluyor bu çok büyük dert oluyo genelde FPS oyunları oynarken yardımcı olur musunuz

Fenomend

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
518
Genelde çok oyun oynayan birisiyim ve monster marka laptopum ile oyun oynarken sol üstte mouse imleci çıkıyor ve mouse anlık kullanılmıyor, bu masa üstünde mousu sola doğru götürdüğümde de yuvarlak mouse imleci gözüküyor dönüyor mavi şekilde sizce neden oluyor bu çok büyük dert oluyo genelde FPS oyunları oynarken yardımcı olur musunuz
Merhaba dizüstü bilgisayarınızın tam marka modelini yazın teknik özelliklerine bakıp yardımcı olalım. Başka biri varsa şu an dönüş yapar yoksa yarın gün içinde ben size yardımcı olurum. İyi geceler dilerim.

KS

babayagaa

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Monster abra a5 v15.6.3 modeli hocam teknik özellik olarak ise intel i7 10. Nesil işlemci, gtx 1650, 16 gb ram, 500 gb m2 ssd var, teşekkür ederim iyi geceler diliyorum.

Fenomend

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
518
Monster abra a5 v15.6.3 modeli hocam teknik özellik olarak ise intel i7 10. Nesil işlemci, gtx 1650, 16 gb ram, 500 gb m2 ssd var, teşekkür ederim iyi geceler diliyorum.
Şimdilik denemeniz için oyuna girerken performans moduna alıyorsa dengeli moda alıp deneyin, cihazınız dizüstü ısındığı için altı ve yanları hava alacak şekilde kullanım sağlayın. Eğer hava almayacak şekilde kullanım sağlarsanız zaten ısı değerleri yükseleceği için ısınınca işlemci frekans düşürecektir ve sonra biraz soğuyunca tekrar turbo frekansa çıkacaktır bu şekilde performans modunda dengesiz çalışıyor olabilir. Öncelik dengeli mod, olmazsa güç tasarruf modunda deneyin bir çözüm oluyor mu diye, son olarak termal bakımları uzun süredir yapılmadıysa iç temizliği macun servise götürüp baktırmanız gerekebilir 1 ya da 2 yıl olduysa hiç dokunmadıysanız içine diye söylüyorum. Msı after burner kullanımı içinde rehber bırakacağım ayarlayıp oyunlardayken değerleri gösterirken SS alıp buraya eklersiniz
Rehber Linki>>> MSI Afterburner Youtube
İyi geceler.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri