Oyun Oynarken Hata Vermeden Atıyor

Paransee

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Çoğunlukla Rust girdikten 2 dakika sonra oyun donuyor ve sebepsiz yanıt vermiyor diyor. Ardından çıkmak zorunda kalıyorum her şeyi denedim yabancı forumlara baktım Türk forumlardaki her şeye baktım ama bir çare olmadı. En son çare PC'ye format attım gene bir çare olmadı oyun dosyaları denetleme yapıyorum bir şey bulmuyor ama bence eksik dosya var 1 aydır aynı sorun. Hata raporu alta var. Artık şu sorun gerçekten çözülsün çok sıkıldım.

1653924453659.png

1653924472586.png

1653924484263.png

Art

Klavye Delikanlısı
Tepki
326
Şunu deneyebilir misiniz?

Steam üzerinden rust ayarlarına girin, başlatma seçeneklerine şunu ekleyin.

-high -maxMem=X -malloc=system -force-feature-level-11-0 -cpuCount=X -exThreads=X -force-d3d11-no-singlethreaded

Sorun bence de eksik dosyalardan kaynaklanıyor fakat oyun dosya denetlemesinden bir şey çıkmadığınızı söylediniz. Bunu denedikten sonra başka çözüm yolu var mı diye bakarız.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Eğer önerilen yöntem işe yaramazsa memtest86 ile RAM testi yapar mısınız. Bazen frekans bazlı sorun varsa RAM bu soruna sebep olabiliyor.

KS

Paransee

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Şunu deneyebilir misiniz?

Steam üzerinden rust ayarlarına girin, başlatma seçeneklerine şunu ekleyin.

-high -maxMem=X -malloc=system -force-feature-level-11-0 -cpuCount=X -exThreads=X -force-d3d11-no-singlethreaded

Sorun bence de eksik dosyalardan kaynaklanıyor fakat oyun dosya denetlemesinden bir şey çıkmadığınızı söylediniz. Bunu denedikten sonra başka çözüm yolu var mı diye bakarız.
Zaten öncesinde bununla açıyordum.

KS

Paransee

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Eğer önerilen yöntem işe yaramazsa memtest86 ile RAM testi yapar mısınız. Bazen frekans bazlı sorun varsa RAM bu soruna sebep olabiliyor.
RAM lerde bı sıkıntı yok 3 test yaptım sorunsuz çıktı bu sorunu yaşayan çok oyuncu var sorun benden kaynaklı olmadığını öğrendim.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
Bir saniye bahsettiğimiz olay tek oyuna özel mi? Eğer böyleyse neden altını çizerek söylemediniz ki sorun basitçe oyun kaynaklı derdik. Eğer farklı oyunlarda oluyorsa söyleyin ona göre yol alalım yok tek oyuna özelse zaten sorun oyun orası tamam.

KS

Paransee

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Bir saniye bahsettiğimiz olay tek oyuna özel mi? Eğer böyleyse neden altını çizerek söylemediniz ki sorun basitçe oyun kaynaklı derdik. Eğer farklı oyunlarda oluyorsa söyleyin ona göre yol alalım yok tek oyuna özelse zaten sorun oyun orası tamam.
Oyun bazlı.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri