Oyun Oynarken Masaüstüne Atıyor (Win10)

massiveRAIN

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
38
Merhaba arkadaşlar , Sebebini bilmediğim şekilde birkaç gündür başladı. CS-GO 'da 5 dakikada bir masaüstüne atıyor, bildirimlerim kapattım komple fakat çözemedim. Bugün valorant' ta bir kere masaüstüne attı. windows güncel , ekran kartı kartı güncel. Asus tuf 4070 ti - asus z690 anakart. Başına gelen varmı yada yardımcı olabilecek ?

IV.PALADADDY

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
765
Merhaba arkadaşlar , Sebebini bilmediğim şekilde birkaç gündür başladı. CS-GO 'da 5 dakikada bir masaüstüne atıyor, bildirimlerim kapattım komple fakat çözemedim. Bugün valorant' ta bir kere masaüstüne attı. windows güncel , ekran kartı kartı güncel. Asus tuf 4070 ti - asus z690 anakart. Başına gelen varmı yada yardımcı olabilecek ?
windowsu güncelledikten sonra mı basına geldi

KembO

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Bir kaç aydır bendede var o sorun ve hala bulabilen yok... Kardeşim bulduysan yardımcı ol bana...

KS

massiveRAIN

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
38
Bir kaç aydır bendede var o sorun ve hala bulabilen yok... Kardeşim bulduysan yardımcı ol bana...
Benim için konu çözüldü.

Bir program yapıyor bunu , bende razer programının yaptığını farkettim. Programı kapattığımda sorunsuz şekilde oynuyorum ama açtığım zaman masaüstüne atıyor çözümünü bulamadım o yüzden oyunlara girceğim zaman razer all exit apps yapıyorum.

FBR

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
Bu tarz sorunlar genelde güncelleme ile alakalı oluyor yeni gelen driver güncellemesi vs varsa yapmak çözebiliyor.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri