Merhabalar, benim sorunum oyun oynarken bilgisayarın çökmesiyle alakalı. Ben sadece PUBG oynarken çöküyor sanıyordum o yüzden PUBG Desteğe yazdım ve benden oyunun crash dosyalarını istediler. İncelediklerinde oyun sırasında ekran kartı ile olan iletişimin koptuğunu o yüzden sorun ile karşılaştığımı söylediler ve çözüm olarak driverları DDU programı ile silip yeniden temiz bir kurulum gerçekleştirip bir de bu şekilde denememi istediler. Ben de bunları uyguladım ama sorun devam etti. Destekten de zaten bir daha dönüş alamadım. Dediğim gibi sadece PUBG'de oluyor sanıyordum mesela RDR2'yi saatlerce oynamama rağmen oynarken hiç bir sorun ile karşılaşmadım. Ama bugün The Forest girdim ve sorun ile yine karşılaştım. Sorun oluşunca bazen mavi ekran veriyor ve her verdiği mavi ekran kodu farklı oluyor ayrıca mavi ekran minidump dosyaları oluşmuyor çünkü mavi ekran sırasında ilerleme hep %0 da kalıyor hiç ilerlemiyor. Mavi ekran vermediği zamanlarda da görüntü bozuluyor mesela oyun donuyor ve çoğu yer siyah oluyor ekranda sadece ekranın bazı bölgelerinde görüntü oluşuyor o oluşan görüntü de bozuk oluyor zaten. Ekran kartının bozuk olması ihtimali çok canımı sıkıyor. Yani sadece bir oyunda olsa oyundan kaynaklı diyeceğim ama iki oyunda birden olması beni bu yönde şüpheye düşürdü.