OYUN SEÇİMİ İÇİN DESTEK

beratgulserr

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Dostlar merhaba yakında yeni bir bilgisayar alıcam(umarım stok çıkar da o bilgisayar PCH Medal X3 olur) oynamak istediğim çok fazla oyun var ama ilk olarak oynayacağım oyun için  The Witcher 3 - AC Valhalla - Red Dead Redemption oyunları arasında kararsız kaldım ne önerirsiniz ?

tropak22

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Cvp: OYUN SEÇİMİ İÇİN DESTEK

Rdr2 oynamanı öneririm çok keyifli oyun. Ama hangi oyunu oynasan keyif alırsın.

Epic Gameste indirim vardı en son .

mesut3467

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3

Hocam hepsi uzun soluklu oyunlar ve hepsi çok kaliteli yapımlar. Birini seçerseniz ikincisine çok uzun süre bakamayabilirsiniz. Şahsi görüşüm RDR 2 gerek görsel zenginlik gerek hikayesel anlatım olarak daha önde kalıyor.

Thecacan

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
beratgulserr' Alıntı:
Dostlar merhaba yakında yeni bir bilgisayar alıcam(umarım stok çıkar da o bilgisayar PCH Medal X3 olur) oynamak istediğim çok fazla oyun var ama ilk olarak oynayacağım oyun için  The Witcher 3 - AC Valhalla - Red Dead Redemption oyunları arasında kararsız kaldım ne önerirsiniz ?

Witcher oynamanı kesinlikle tavsiye ederim. Bence her oyun sevenin oynaması lazım. Diğerlerini ben de daha tam oynayamadım.

Berkant57

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
15

rdr2 oynamalısın mutlaka

KS

beratgulserr

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Hocam önerileriniz icin çok teşekkür ederim.. Çoğunluk RDR 2'yi önermis benim de içimden geçen buydu aslında dışardan bakıldığında bende oldukça merak uyandıran bir oyun.. Diğer oyunlara da kesinnlikle şans vericem..İlk öncelik sistem tabiki en kısa zamanda hallolur umarım..:)

Amael' Alıntı:
Mutlaka Skyrim deneyin hocam

Skyrim hic aklımdan geçmiyordu hocam evet aklıma girdin şuan deneyeceğim..:)

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri