oyun sırasında sistem donuyor ve kulaklıktan cızırtı sesi geliyor kapatıp hemen açılmıyor bi 4 5 dk bekleyince açılıyo sorun nedir nasıl çözülür ?
karttan kaynaklı cw olabilir bide hangi oyun ? artık sisteminiz eskimişi5 4590 rx 470 4+8 12gb ram
dediğim gibi coilwhine sorunu olabilirforza 4 de 1 kere oldu battlefiedl 1 de 2 kere oldu anakart eski işlemci eski 10 yıldan fazla ram lar yeni garantisi var kart da sıfır ayarında
ekran kartını bugün taktım ve bugün oldu
çözümü yok hocam coil whineinçözümü ne hocam ?
ilerde düzelirmi ?çözümü yok hocam coil whinein
hayır ama wattman da olabilir bi @Syqex baksın az sonra o amd hakkında bilgiliilerde düzelirmi ?
yo oyun sırasında da geliyor o ses@Sahuraka Hocam konuda sistemin oyun sırasında donduğunu ve kapattıktan belli bir süre sistemin açıldığını söylemiş konu sahibi. Cızırtı dediği sistem donduğunda olan ses olmasın ? Coil whine başka bir mesele yanlış anlamış olabilir misiniz konuyu ?
Öylese sorun yok. Bilgisayar bir nedenden donunca sistem sesleri bozulup kulaklıktan gelir ya ben o şekilde düşünmüştüm.yo oyun sırasında da geliyor o ses
yeni farkettim
Şimdi ben tam anlayamadım sanıyorum. Sizin şuan sisteminiz oyuna girince donmuyor mu ? Kapatıp açmadan düzelmiyor mu ?çok sık oluyor her oyuna girişimde 3 4 dk olmadan yiyorum
donuyor cızırtı sesi geliyorŞimdi ben tam anlayamadım sanıyorum. Sizin şuan sisteminiz oyuna girince donmuyor mu ? Kapatıp açmadan düzelmiyor mu ?
Öncelikle psu nedir ? Birkaç tavsiye yazacağım denemediklerinizi deneyip sonucu yazarsınız.bilen yokmu sorunu