Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Birde geçenlerde bir forum kullanıcımıza önerdiğim benim oynadığım veya yakın zamanda çıkış yapacak oynayacağım oyunlardan bir liste hazırlamıştım ona bakabilirsiniz.
Ben Hikayeli oyunlar oynarım aşağıda tavsiyelerim var.
The Witcher 3: Wild Hunt - Çok iyi indirim almış kesinlikle oynaman gereken bir oyun. ( https://store.steampowered.com/sub/124923/ ) Devil May Cry 5 Assassin's Creed Origins/Odyssey Hellblade: Senua's Sacrifice Metro Serisi Metal Gear Solid 5 The Phantom Pain Dying Light The Following FINAL FANTASY XV DARK SOULS III Vampyr Monster Hunter World Ryse Son of Rome DOOM Quantum Brake (GTX 760 ile 30 FPS oyayabildim biraz graifksel yöntem karta fazla yüklenen bir oyun ama hikaye olarak güzel.) A Plague Tale Innocence BioShock Infinite Borderlands 2 Darksiders Serisi Mad Max Just Cause 4 Tomb Raider Serisi Wolfenstein Serisi Yakuza Kiwami 2 Deus Ex Human Revolution/Mankind Divided Kingdom Come: Deliverance Sniper Elite 4 Sniper Ghost Warrior 3 RAGE 2 Mirror's Edge Serisi Remember Me HITMAN Absolution/2 Watch Dogs Serisi Fallout 4 Far Cry 5 Batman Serisi Dishonored Serisi The Evil Within 2 Resident Evil 2/7 Tom Clancy's Siplinter Cell Serisi Homefront We Happy Few Saints Row 4 Yarış Arcade The Crew 2
Forza Horizon 3/4 Need for Speed Payback (Herkes sevmez ama ben severek oynadım) Yarış Simülasyon Assetto Corsa Competizione Project Cars 2 Forza Motorsport MotoGP 19 F1 2019 Simülasyon Bus Simulator 18 Tourist Bus Simulator ETS/ATS Farming Simulator 19/Cattle and Crops Strateji Tropico 6 Cities: Skylines Workers & Resources: Soviet Republic Frostpunk Civilization VI