Oyun Yapımından Anlayan Arkadaşlar Aklımda Bi Oyun Projesi Var Fakat Yazılım Hakkında Pek Bi Bilgim Yok. Bana Yardım Edebilecek Programcılar Var mı ?
OceanLaB' Alıntı:Kullanıcılar arasında oyun yapımı ile uğraşmış arkadaşlar vardır illaki yardımcı olacaklardır![]()
Oyunun Aklımda İki Çeşidi Var Ona Daha Karar Veremedim Bölümlü Ve BölümsüzGrafikHocası' Alıntı:Hangi tarz oyun skinlerine bağlı genellikle silah olur ama ?
Leandro Markos' Alıntı:Bir Süre Rakarnov Games ile çalıştım . O zamanlar Oyunun %75'inde bazı konular ile anlaşamadığım için ayrılmıştım . Oyun maalesef tek kişi ile yapılmıyor . Bir grafiker , Yazılımcı , Css uzmanı olması gerek . Şimdi bu oyun yapımı motorlar sayesinde yapılır genellikle , insanların daha öncede yaptığı oyun motorlarını kullanabilirsin [Unity,Unreal Engine] . Ama istersen yazılmcın sağlam ise kendi oyun motorunu yapabilirsin , Crysis yapımcıları kendi oyun motoru olan CRYTEK oyun motorunu kurdular . Esen Kal ...
GrafikHocası' Alıntı:khetcap ın oyunları gibi![]()
Teknosoftyazılım' Alıntı:yazılımcı parasız çalışmaz anca gönüllü ve hevesli biri olursa yaparsınız
Rurouni' Alıntı:açıkcası adamın göz nuru olacak sanmıyorum pek babasının hayrına iş yapsınİnşallah bulursun ne diyim
![]()