Çözüldü Oyun Yapmak Yazılım Ve Oyun Oynamak İçin Sistem Önerirmisiniz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ahmetalikyc

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
68
Merhabalar,

4-5 yıl idare edeceğim ve gerektiğinde bir iki parça yükselterek daha da uzun süreler kullanabileceğim bir bilgisayar istiyorum.

Sistem için ayırabileceğim bütçe 35bin gözüküyor.

Moderatörün son düzenlenenleri:

PoizDev!

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
84

https://www.incehesap.com/technoepi...554,177602,185598,177038,238196,246241,194427 (Bunu kendim konfigre ettim, ihtiyacınıza göre ayarlayın.)

Biraz daha araştırıp size döneceğim. Şimdilik bunları buldum.

taneraydosfan

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Pch 3ü bekle hem paran elinde kalır 35 bin tl vereceğin sisteme yakın belkide eşit özelliklerde bir bilgisayar yaparlar yükseltmenede gerek kalmaz rahat 10 sene götürür

KS

ahmetalikyc

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
68
Pch 3ü bekle hem paran elinde kalır 35 bin tl vereceğin sisteme yakın belkide eşit özelliklerde bir bilgisayar yaparlar yükseltmenede gerek kalmaz rahat 10 sene götürür
Pch 3ü açar mısınız? Ve tam olarak tarih biliyor musunuz?

Son düzenleme:
KS

ahmetalikyc

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
68

https://www.incehesap.com/technoepi...554,177602,185598,177038,238196,246241,194427 (Bunu kendim konfigre ettim, ihtiyacınıza göre ayarlayın.)

İlginiz için teşekkürler... SSD ve Ram sanki biraz daha yüksek olsa benim için iyi olur.Toplam en fazla 40kya monitör klavye ile birlikte toplamak isterim.

Son düzenleme:
KS

ahmetalikyc

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
68
Ayrıca RGB falan bırak istemeyi bana itici bile geliyor sade olması daha da hoşuma gider, tabii ki öncelik daha uygun olması ışıklı mışıklı diye ek para vermek istemem

taneraydosfan

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Pch 3ü açar mısınız? Ve tam olarak tarih biliyor musunuz?
PCH Pc hocasının youtube kanalındada yayınladığı sistemler o toplayınca daha ucuz oluyor ama stoklar direk bitiyor aceleci davranmanız gerek 15binlik pc 10bin hatta 8bin gibi fiyatlara geliyor ama pch 3 yani 3.sistem daha pahalı olcak tarih bugündü diye biliyorum birde eğer pch 3ü alamazsanız yarın incehesabın cuma gecesi var ordada gayet iyi indirimleri oluyor bir onada bakın derim

Son düzenleme:

Miraha

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
47
4-5 yıl idare edeceğim ve gerektiğinde bir iki parça yükselterek daha da uzun süreler kullanabileceğim bir bilgisayar istiyorum, sistem için ayırabileceğim bütçe 35bin gözüküyor.
Bütçeniz Baya İyi Bayramı Bekleyin Derim.

KS

ahmetalikyc

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
68
PCH Pc hocasının youtube kanalındada yayınladığı sistemler o toplayınca daha ucuz oluyor ama stoklar direk bitiyor aceleci davranmanız gerek 15binlik pc 10bin hatta 8bin gibi fiyatlara geliyor ama pch 3 yani 3.sistem daha pahalı olcak tarih bugündü diye biliyorum birde eğer pch 3ü alamazsanız yarın incehesabın cuma gecesi var ordada gayet iyi indirimleri oluyor bir onada bakın derim
Bekliyorum o zaman, ben sistemin gücünü de çok önemsiyorum İnşallah güçlü bir sistem olur, uygun diye çok güçlü olmayan sistem de almak istemem.

taneraydosfan

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Bekliyorum o zaman, ben sistemin gücünü de çok önemsiyorum İnşallah güçlü bir sistem olur, uygun diye çok güçlü olmayan sistem de almak istemem.
Hocam sen bildirimleri aç pusuda bekle videoyu izle link 15-20dk sonra yükleniyor zaten video yüklenincede ben direk burdan yazarım size hocam alıb bunu diye link geldimi alırsınız eğer baktık çok iyi değil cuma akşamı incehesabı bekleyin hatta bayram indirimlerinide bekleyebilirsiniz incehesap itopyadan

KS

ahmetalikyc

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
68
Hocam sen bildirimleri aç pusuda bekle videoyu izle link 15-20dk sonra yükleniyor zaten video yüklenincede ben direk burdan yazarım size hocam alıb bunu diye link geldimi alırsınız eğer baktık çok iyi değil cuma akşamı incehesabı bekleyin hatta bayram indirimlerinide bekleyebilirsiniz incehesap itopyadan
Baktım da çok iyi olmasa da işimi görür uygun fiyatlı diye almaya kalktım itopya sistem hatası müşteri temsilcisiyle görüşün diye hata verdi,saatten ötürü de görüşemedim. Sms ile kart onayı yapıyom onaylanıyo tam sipariş alındı yazısını görmeyi beklerken bu hatayı alıyorum. Her neyse zaten sistem çok da içime sinmezdi incehesapta hazır sistem indirimi mi olacak? Cuma 22:00'de ekran başında almaya çalışacağım inş istediğim bir sistem karşıma çıkar.

Son düzenleme:
KS

ahmetalikyc

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
68

Bu arada konfigre ettiğin sistem güzel gözüküyor monitör,klavyeyle 40kyı bulsa da eğer birbirleriyle tamamen uyumlu çalışırsa vermeyi düşünebilirim. Yine de öncesinde İncehesap bakıp araştırmaya devam edeceğim, çünkü bu kadar büyük paralar verip daha iyisini alabilmeliyim.

Son düzenleme:

PoizDev!

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
84
Bu arada konfigre ettiğin sistem güzel gözüküyor monitör,klavyeyle 40kyı bulsa da eğer birbirleriyle tamamen uyumlu çalışırsa vermeyi düşünebilirim. Yine de öncesinde İncehesap bakıp araştırmaya devam edeceğim, çünkü bu kadar büyük paralar verip daha iyisini alabilmeliyim.
Hocam buradaki çoğu cihazı istediğiniz biçimde konfigre edebilirsiniz.

taneraydosfan

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Baktım da çok iyi olmasa da işimi görür uygun fiyatlı diye almaya kalktım itopya sistem hatası müşteri temsilcisiyle görüşün diye hata verdi,saatten ötürü de görüşemedim. Sms ile kart onayı yapıyom onaylanıyo tam sipariş alındı yazısını görmeyi beklerken bu hatayı alıyorum. Her neyse zaten sistem çok da içime sinmezdi incehesapta hazır sistem indirimi mi olacak? Cuma 22:00'de ekran başında almaya çalışacağım inş istediğim bir sistem karşıma çıkar.
Hocam isterseniz ben size bir sistem ayarlim 30kyemi ayarlim 20kye falan mı

KS

ahmetalikyc

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
68
Hocam isterseniz ben size bir sistem ayarlim 30kyemi ayarlim 20kye falan mı
25-30k ama eğer performans olarak çok fark ettirirse 35kya kadar gider tabi monitör klavye falan da alacağım için yanına önericeğiniz sistemin hakkını veren monitör de önerirseniz sevinirim, şimdiden teşekkürler.

KS

ahmetalikyc

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
68
Hocam buradaki çoğu cihazı istediğiniz biçimde konfigre edebilirsiniz.
Hangisini seçersem birbiriyle uyumlu diyosun yani? bu arada sıvı soğutma olayını pek anlamadım 240mm olarak hangisini seçmeliyim onu tam bilmiyorum(İşlemci ne kadar soğuksa o kadar iyi olur tabii ama şimdilik dokunmadım).Kendim birkaç değişiklik yaptım ssdyi samsung yaptım, hddyi çıkardım, işletim sistemini freedos yaptım 32kya kadar düştü 1TB Harddisk evde bulunuyor ek disk olarak onu koyarım bütçeye göre ssd eklerim 4TB ile 1TB arasında hız farkı var mı? Sadece depolama ise SSD ile birlikte 2TB ediyo zaten benim için şimdilik yeter,konfigre etmiş halinin linki nasıl atılır bilmiyorum atabilsem de siz görüp ona göre öneri yapabilseniz, Monitör hangisi olur sizce yanında kampanyalı gamepower monitörü alıyım mı? Yoksa bu sistemin hakkını daha iyi monitör mü verir?

Son düzenleme:

taneraydosfan

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
25-30k ama eğer performans olarak çok fark ettirirse 35kya kadar gider tabi monitör klavye falan da alacağım için yanına önericeğiniz sistemin hakkını veren monitör de önerirseniz sevinirim, şimdiden teşekkürler.
Hocam tamam ben size bir sistem atarım fakat şey diyeceğim böyle dev monitörlerden mi istiyorsunuz pc hocasının attığı bir video var son değilde ondan önceki onun gibi dev monitörler mi yoksa normal büyüklükte 4k falanmı birde rgb mi istersiniz sadelik mi son olarak freedos bir sistem toplıyım evde Windows siz kurarsınız veya bilgisayarcıya götürürsünüz çünkü orjinal windows 2k falan oluyor ha dersenizki uğraşamam orjinal windows alayım

KS

ahmetalikyc

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
68
Hocam tamam ben size bir sistem atarım fakat şey diyeceğim böyle dev monitörlerden mi istiyorsunuz pc hocasının attığı bir video var son değilde ondan önceki onun gibi dev monitörler mi yoksa normal büyüklükte 4k falanmı birde rgb mi istersiniz sadelik mi son olarak freedos bir sistem toplıyım evde Windows siz kurarsınız veya bilgisayarcıya götürürsünüz çünkü orjinal windows 2k falan oluyor ha dersenizki uğraşamam orjinal windows alayım
Monitör çok büyük olması şart değil normal boyut olsun, ben monitörü çok önemsemiyorum ama bu sistemin hakkını şu monitör verir diyosan ona göre seçersin. Bu arada Freedos olsun RGB de sevmem ama olsa da çok sorun etmem.

Son düzenleme:
KS

ahmetalikyc

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
68
Şu an eski PCden kalma 1TB Harddisk ve ddr4 Hyperx Fury 2x8gb ram var İşimizi görür sanıyorum, özellikle ram olarak (2x8gb)16gblık sistem alırsak 2 boş alan kalırsa dediğim ramleri eklerim diye düşünüyorum ama uyumlu olutmu bilmiyorum.Çünkü 32 gb ram benim için çok iyi olur. 35.000 TL ile monitör+sistem halletmek istiyorum İnşallah güzel bir öneri bekliyorum.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri