Yardım Oyuna Girince Monitor Sinyali Kesiliyor

SupremeKalel

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
92
Oyuna girince bir kac dakika sonra monitor sinyali kesiliyor ekran gidiyor. Kasa hala calisiyor, youtubede birsey aciksa ses gelmeye devam ediyor fakat oyun sesi kesiliyor. Cift monitor ile denedim biri masaustundeyken diger monitor oyundayken iki monitorde gidiyor. Bilgisayara az once format attim hersey guncel ama yine de devam ediyor. Ayrica anakartta ariza isigi yanmiyor yani bir sorun yok gibi gozukuyor.

Son düzenleme:
KS

SupremeKalel

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
92
Tamam yarin bi denerim. Tesekkur ederim
Format attim bilgisayara ve oyuna girdikten bir kac saniye sonra yine ayni sorun.
Farkli oyunda da denedim yine ayni. İlk olsugunda 20 30dk sonra oluyordu simdi ise nerdeyse hemen oluyor. Cift monitorde de denedim birisinde oyun acik digerinde masaustundeyken iki ekranda da sinyal kesildi. Kasa calisiyor fakat oyun sesi yok ama youtubeden birsey acikken oldugunda ses gelmeye devam ediyor.

KS

SupremeKalel

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
92
10dk boyunca furmark ile test yaptim hic bir sorun olmadi. Ekran karti 66 dereceyi gecmedi.

KS

SupremeKalel

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
92
Tek bir oyunda mı bu problem var yoksa her oyunda mı
Northgard da basladi. Sonra forza horizon 5 girdim ilk basta 30dk boyunca olmamisti ama gecen girdigim de 1 2 dk icinde oldu. Tmnt shredeers revengede denedim dusuk sistemli diye onda da yine bir sorun olmadi 30 40dk test ettim.

KS

SupremeKalel

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
92
Tek bir oyunda mı bu problem var yoksa her oyunda mı
Temiz olsun diye sürücüleri kaldırıp yüklemektense format attım ama az önce furmark testinten sonra nvidia drivelerini temiz bir şekilde tekrar kurulum yaptım oyuna öyle girdim 45 dk geçmesine rağmen bir sorun olmadı. Sanırım sorun çözüldü bugün başka oyunlarda yine deneyeceğim. Son durumu yine bildiririm. Teşekkür ederim

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri