Oyuna Özel Aydınlatma animasyonu

Umut Altınışık

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
8
Bir süre önce Logitech g 513 carbon klavye aldım. Aldığımdan beri ilk defa internetim gitti diye cs go botlara karşı girdim ve bişey farkettim. Bombayı kurduğumda klavye üzerinde sadece sağ taraftaki numaratik tuşlar kırmızı şekilde senkronize olarak yanıp sönmeye başladı. Sonra gidip öldüm ölünce tüm klavye kırmızı yanıp sönymeye başladı. Ben fps olarak sadece valorant oynuyorum fakat valorant da öyle bir olay yok. Sorum ise bu sadece cs ye özel bişey mi bilmeden g hub üzerinden özel bir animasyon mu yükledim anlayamadım. Valorant ta öyle bir animasyon var mı ya da ben nasıl yapabilirim. Bu konuda bilgisi olan yardımcı olabilecek biri var mıdır acaba ?

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Cvp: Oyuna Özel Aydınlatma animasyonu

G-HUB yazılımının bazı oyunlara özel entegrasyonu var CSGO bunlardan birisi. Valorant oyununda böyle bir özellik var mı bilmiyorum ama siz bakmışsınız yok. Özelleştirme şeklinde sizin yapacağınız bir şey bildiğim kadarıyla yok.

Logitech Community(Topluluk) sayfasına yazabilirsiniz belki daha detaylı bir bilen vardır bu sisteme özel siz bir şey yapabiliyor musunuz öğrenebilirsiniz.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri