Öneri Oyuncu/İş Koltuğu Ve Sandalyesi

kihei

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
166
Merhaba, sırtımı ve belimi ağrıtan eski sandalyem kırıldı şimdi daha kötüsünde oturuyorum maksimum 5 6 bin tl civarında fiyat performans, olabildiğince ortopedik bir sandalye arıyorum önerilerinize muhtacım.

Sahuraka

Mrxsahuraka
Moderatör
Tepki
5,046
Merhaba, sırtımı ve belimi ağrıtan eski sandalyem kırıldı şimdi daha kötüsünde oturuyorum maksimum 5 6 bin tl civarında fiyat performans, olabildiğince ortopedik bir sandalye arıyorum önerilerinize muhtacım.

Lastguard

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Merhabalar , Hawk marka oyuncu koltuğu almanı öneririm çünkü, Hawk markası Türk markası + gerçekten kaliteli kullandığı sünger çok konforlu sanki bir spor arabada oturuyormuşsunuz edası var , 6bin tl bandında olan modelleride güzeldir, bende 11bin liraya aldığım future modeli var bu modeli seçme sebebim boyumun uzun olması . Ayrıca Hawk en ufak şikayette geri dönüşü çok hızlı sağlıyor benim koltuğumun sol plastik koruyucu kırılmıştı kargo esnasında, geri bildirdikten sonra anında dönüş yapıp 4 gün içerisinde parçayı temin ettiler.

Aşağıdaki ana siteleri:

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri