- Tepki
- 176
Hocalarım merhaba, iyi forumlar 3500 TL'ye kadar oyuncu koltuğu önerir misiniz ?
Hawk ya da exvega Andromeda modeline bakin. Hangisini begenirseniz siparis verebilirsiniz.Hocalarım merhaba, iyi forumlar 3500 TL'ye kadar oyuncu koltuğu önerir misiniz ?
exvega tam yatmıyor sanırım. Hawk yatıyor mu ?Hawk ya da exvega Andromeda modeline bakin. Hangisini begenirseniz siparis verebilirsiniz.
Exvega 140 derece hawk 180 derece yatiyor olmaliexvega tam yatmıyor sanırım. Hawk yatıyor mu ?
Hawk tam yatıyor evet ama exvega da bel yastığı masajlıymış kararsız kaldımExvega 140 derece hawk 180 derece yatiyor olmali
Bel yastığı dediğin şey elyaf bir yastık içine bir tane titreşim motoru koymuşlar hissetmiyorsun bileHawk tam yatıyor evet ama exvega da bel yastığı masajlıymış kararsız kaldım![]()
güzel titreşim veriyor benim hoşuma gidiyor. 1 yıldır kullanıyorum bi sorun yaşamadımHawk tam yatıyor evet ama exvega da bel yastığı masajlıymış kararsız kaldım![]()
Hawk daha mantıklı o zamangüzel titreşim veriyor benim hoşuma gidiyor. 1 yıldır kullanıyorum bi sorun yaşamadım
Deneyerek alsam çok iyi olur aslındagüzel titreşim veriyor benim hoşuma gidiyor. 1 yıldır kullanıyorum bi sorun yaşamadım
istanbuldaysanız direk mağazasına giderek deneyebilirsinizHawk daha mantıklı o zaman
Deneyerek alsam çok iyi olur aslında
Kral zahmet olcak ama şu andromeda hakkinda biraz yazarmisin uzun suredir kullaniyorsun birde extra andromeda yerine bi ucuz modelini alip 500 liraya visco yastık seçsem sence daha iyi olurmu (elin basinca içine giren geri çekince duzelen bi madde)istanbuldaysanız direk mağazasına giderek deneyebilirsiniz