Başlıktan da anlaşıldığı üzere kim hangi oyuncu koltuğunu kullanıyor artıları eksileri nelerdir önerilerinizi ve kullanıcı yorumlarınızı bekliyorum ki ben ve benim gibi bir çok kişiye faydalı olsun.
Hocam yorumun için teşekkür ederim biliyorsun ki şuan güzel kampanyalar var ve oyuncu koltuğu arayışı içerisindeyim vakit kısıtlı ve şuan iyice ürün skalamı daralttım bahsettigin iki koltuk arasında seçim yapacağım teşekkürlerExvega Andromeda modelini kullaniyorum 1 senedir. Hawk ile exvega arasinda kalmistim(ben alirken exvega da yorumda azdi biraz riske girip aldim) exvega tercih etme sebebim görünüsü, alcantara kumas kullaniyor diye cok hoş ve guzel gorunuyordu onun disinda kolcaklarinin üstü de süngerli hawk ile kiyasladigimda hawkin plastikti ve kolumu genelde pc de iken oraya yasliyorum o yuzden exvega tercih ettim. Gecen sene aldigimda kargo 7-10 gunde gelmisti tam hatirlamiyorum simdi. Suan daha erken gönderdiklerini söylediler. Paketlemesinde kurulumunda ve kullanimda suana kadar bi sorun rahatsizlik yasamadim. Koltugu yogun kullaniyorum denilebilir süngerlerde çökme de olmadi. Bazi arkadaslar oyuncu koltuklarinda gicirti yaptigi icin sikayetci oluyordu ben yasamadim. Suanlik sorunsuz ayni sekilde 2 arkadasim da hem exvega Andromeda kullaniyor diğer iki arkadasimda hawk kullaniyor 5 kisi olarak suana kadar hicbir sorun yasamadik. Görünüş kumaş ve kolcaklar icin exvega tercih ettim, hawk ta alinir exvega da zevk tercih meselesi.
Lakin exvega 140 derece yatma özelliğine sahipmiş benim için tek eksi şuan buHocam yorumun için teşekkür ederim biliyorsun ki şuan güzel kampanyalar var ve oyuncu koltuğu arayışı içerisindeyim vakit kısıtlı ve şuan iyice ürün skalamı daralttım bahsettigin iki koltuk arasında seçim yapacağım teşekkürler
Evet 140 derece oluyor max. Alirken onda kararsiz kalmistim digerleri 180 derece bu 140. Inanin 1 kere öyle yatmak istemedim 140 derece zaten baya asagi yatiyor bende bazen yatirip ayaklarimi klavyenin yanina koyup biseyler izliyorum ona rağmen koltugu tam yatirmiyorum. 180 derece olmasi kullanisli bisey degil olsa da ben suana kadar kullanmazdim zaten öyle ama kisiden kisiye degisir belki yatmak istersinizHocam yorumun için teşekkür ederim biliyorsun ki şuan güzel kampanyalar var ve oyuncu koltuğu arayışı içerisindeyim vakit kısıtlı ve şuan iyice ürün skalamı daralttım bahsettigin iki koltuk arasında seçim yapacağım teşekkürler
Lakin exvega 140 derece yatma özelliğine sahipmiş benim için tek eksi şuan bu
Peki satın alırken visco sünger mi aldın yoksa normal mi ekstra olarak konfor nasılEvet 140 derece oluyor max. Alirken onda kararsiz kalmistim digerleri 180 derece bu 140. Inanin 1 kere öyle yatmak istemedim 140 derece zaten baya asagi yatiyor bende bazen yatirip ayaklarimi klavyenin yanina koyup biseyler izliyorum ona rağmen koltugu tam yatirmiyorum. 180 derece olmasi kullanisli bisey degil olsa da ben suana kadar kullanmazdim zaten öyle ama kisiden kisiye degisir belki yatmak istersiniz
Herseyini normal aldim sadece yazi yazdirmistim. Ofis sandalyesinden gectim ve cok rahat belim boynum icin cok iyi geliyor. Arkaya ful yaslanip duruyorum bilgisayar basinda bel agrisi vs olmuyor. Oturuş pozisyonuna göre tabiki degisir.Peki satın alırken visco sünger mi aldın yoksa normal mi ekstra olarak konfor nasıl
bütce nedir ?Başlıktan da anlaşıldığı üzere kim hangi oyuncu koltuğunu kullanıyor artıları eksileri nelerdir önerilerinizi ve kullanıcı yorumlarınızı bekliyorum ki ben ve benim gibi bir çok kişiye faydalı olsun.